Famas 114 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Usunięte przez autora 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Popisałeś się swoimi statami Famas 26:26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Popisałeś się swoimi statami Famas 26:26 Tak Fresh odkryłeś moje prawdziwe zamiary,wykręciłem na indii życiówkę ale wstydziłem się do tego przyznać i chciałem się "pochwalić" pod pretekstem statów Fantki Ps.Blip Twoje staty nie lepsze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Kur.. Famas coś ci o tym mówiłam. Miałeś nie wstawiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi