zielo151 38 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Siema. @-_- Czy dalbys rade zrobic tak, by te prezenty eventowe ktore zostawiaja Mahes z Zoomem dropily w losowych miejscach na mapie? Sępy biegaja za nimi i otwieraja raz po raz. Poza tym gdy Mahes jest np w CT to wlasnie ten team ma duzo wieksze korzysci podczas gdy TT zostaja w tyle, a tak szanse by byly rowniejsze Edit: Wlasnie wszedlem na serwa i widze że rozdaja na no clipie, temat do usuniecia... Edytowane 5 Grudnia 2021 przez zielo151 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Cześć Nie byłem pomysłodawcą tego eventu, więc nie ja decyduje o jego zmianach Ten event miał byc swego rodzaju zabawą, dodatkiem, czymś odmiennym. Event ze zbieraniem będzie bliżej świąt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Jak latamy i rozdajemy to staramy się rozdawać po obu stronach CT jak i TT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bossman aka Koko 2 Opublikowano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2021 22 godziny temu, Mahesvara. napisał: Jak latamy i rozdajemy to staramy się rozdawać po obu stronach CT jak i TT Potwierdzam, z mojego punktu widzenia było fiftififti dla obu drużyn 👍🏼 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi