Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 9 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam,Mam do was pytanie, czy chcielibyście by roundsoundy zniknęły z serwera czy zostały? Ponabijacie sobie postow a ja dowiem się czy oby na pewno opłaca się je trzymać na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No pewnie,że trzymać,zawsze coś tam gra na koniec rundy,zawsze ciekawiej,ale proponuje zmieniać roundsound co miesiąc np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Tez proponue je zmienic, powiedz mi jeszcze ile one trwaja, bo niektorzy gracze narzekaja ze sa za dlugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Wiesz zawsze mozna zrobić krótsze to,żaden problem,proponuje zgłaszać roundsoundy i wybierzemy najlepszy i sie go doda i tak co miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Teraz są 3 na team a co do rs'ow to podajcie jakieś propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaInformacje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi