highasalways 0 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) Nick: high as always Data zdarzenia : 29.12.21 Osoba/y na którą chcesz złożyć skargę: DonSalerii Opis Sytuacji : Grałem w csa i jakiś typ się zmadował i napisał na waszym shoutboxie, że jestem odpalony i gram na wh oraz podal moje steam id 64, oraz admin mnie odrazu zbanował. Tylko problem jest taki, że ten gracz który napisał że gram na wh jest zwykłym graczem bez rangi. Dowód : shoutbox xd Edytowane 29 Grudnia 2021 przez highasalways 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Chociaż zastosuj się do wzoru. Podpowiem Ci, że bez wzoru skarga zostanie odrzucona 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highasalways 0 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 (edytowane) ja pisze jak chce a nie jak mam, masz. Edytowane 29 Grudnia 2021 przez highasalways 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Ten gracz wielokrotnie zgłaszał cziterów, więc UbTeam/Opiekuni innych serwerów mają prawo w takiej sytuacji podjąć decyzję o zbanowaniu, wierząc w dobre intencje osoby zgłaszajace, ponieważ Don nie ma dostępu do samego serwera i nie jest jego adminem. Odpowiada za utrzymanie porządku, a w sytuacji takiej jakiej jest serwer FFA, nei jesteśmy w stanie zapewnić 24/7 ochrony, wiec stosujemy środki, które mogą pomóc w takiej sytuacji, czyli banowanie na podstawie zgłoszeń. W innych przypadkach, ja sam banuje osoby. Oczywiście w sytuacji zgłoszenia prośby o UB, gracz zgłaszajacy zobowiązany jest do przesłania demka. I jeszcze dodam na koniec, że poza tym że często zgłaszał, to jeszcze przez długi czas był tutaj adminem, toteż Don miał prawo mu zaufać w tej kwestii. Odrzucam skargę, bo nie widzę celowego działania na szkodę serwera. Jeżeli nie jesteś odpalony, to przepraszam, ale jak widać, jesteś chyba jedną z paru osób, które w ciągu 2-3 lat (bo od tego momentu mniej więcej tak to działa), zgłosila się z prośbą o UB, a patrząc też na naszego bans, można łatwo wywnioskować, że ponad 95% takich przypadków bo czasie (nawet długim) skończyła się VAC 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi