BOLOFOFFICIAL 0 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 1. Nick:OLOFMEISTER 2.Imię:Rafał 3. Wiek:24 4. Znajomość podstawowych komend admina i obsługa amxmodmenu [tak/nie]:TAK 5. Link do swojego GameME**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/1183070 6. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Jestem miły Nie lubię gdy ktoś czituje i kogoś obraża, na serwerze powinna być kulturka i ja to zmienię. 7. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:NIE ale i tak podam STEAM_0:0:1312879668 8. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):12,23 9. Staż w Counter-Strike 1.6:8 lat 10. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):TaK posiadałem własną serwerownie 11. Używałeś czitów? (można podać nazwy):NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) uzyłeś wzory dla serwerów CS GO, zastosuj ten --> i chyba nawet skopiowałeś poprzednie podania, napisz coś konkretnego bo nie będzie z czego oceniać Edytowane 5 Stycznia 2022 przez Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Narazie jestem na nie bo konto na forum założyłeś do podania . Pograj z nami jeszcze trochę , odwiedzaj forum i złóż podanie jeszcze raz🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 z tego podania nie idzie nic wyczytac a prosilem Cie abys napisał coś nowego to skopiowałeś z podania sprzed 2/3lat, następne możesz złożyć za tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi