bzyku2017 1 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 1. Nick: BzyQ 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 24 4. Znajomość podstawowych komend admina i obsługa amxmodmenu [tak/nie]: 6/10 5. Link do swojego GameME**: Cs-Classic - Player Information (gameme.com) 6. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Pomoc w opiece nad serwerem 7. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: ID Steam: 76561198428936089 8. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Rano i w południe oraz czasami w godzinach wieczornych :D 9. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 10. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 11. Używałeś czitów? (można podać nazwy): nie ( Je..ć czity) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Jestem na tak bo posiadasz steam , często grasz i nie było z Tobą problemów na serwerze 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablicaa. 3 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Co prawda to gram tutaj od dziś i nie powinnam się wypowiadać, ale zauważyłam postawę tego gracza w stosunku do innych i ten spokój jego gdzie nie da sie sprowokować i upomina graczy, którzy wulgarnie się odzywają w stosunku do innych graczy jak i również do niego. Jestem oczywiście na TAK + Wiek + Kultura (miły dla graczy) +/- Aktywność 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewLights 14 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Póki co na tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi