DraY 282 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Nazwa klasy: Wsparcie ogniowe Umiejetnosc / rzecz do zmiany + opis: Zmienić dodatkową rakietę co 100lv na, co 75lv. Dlaczego? Wsparcie obecnie jest słabe, o czym już wiele razy się rozwodziłem, a druga sprawa jaki jest sens dawać benefity na 200lv skoro taki lvl wbije z max 3 osoby, więc nikt nie wykorzysta 4 rakiet. 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deoxer 12 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Podpisuje sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itsupiki 46 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Generalnie to on trochę bije z tej rakietki , ale co fakt to fakt bez sensu jest robić rakietkę na 200 poziom bo to wbijają nieliczni. Jestem za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton226 8 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 +1 , tym bardziej rakietki dostaly nerfa nie bija przez sciane juz tym bardziej wtrafic ja nie w pomieszczeniu to cud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi