deoxer 12 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Witam . dodaje tutaj propozycje zmiany sapera chodzi o to zeby zabrac : redukcja dmg z min 240/200 dmg p90 +3 do 75lvl po 100 lvl +5 usuniecie 5 min do 4/3 dodaje natychmiastowego rozbrojenia paki zabranie hosta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itsupiki 46 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 No , i od razu zrobić ją premium , bije z tych min ładnie dodatkowy dmg według mnie przesadzony , a i wbudowany natychmiastowy def to byłby przesadyzm. Co do natychmiastowego podnoszenia hosta nie mam nic przeciwko tylko osobiście nie pasuje mi to do tej klasy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DCG 5 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Saper jedna z najbardziej zbalansowanych klas, która wszędzie praktycznie od lat jest taka sama, po co zmieniać coś co jest okej i jest grywalne? dmg z min jest okej, po to expisz żeby jednak coś zadawały, a żadne hosty ani rozbrojenie imo nie ma sensu.Pozdrawiam Cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siena101010 9 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Zmiany zbędne moim zdaniem klasa jak zawsze ma miny które zabijają :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzamoS 22 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Ja bym zwiększył widoczność min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DCG 5 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 weź pod uwagę że miny są tak zrobione żeby można było je bez problemu zobaczyć, a większość graczy poprostu nie patrzy pod nogi, i miny na przestrzeni serwerów już i tak mają sporą widoczność.Pozdrawiam Cieplutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzamoS 22 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 bez problemu można zobaczyć jak ma się domyślną wartość kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deoxer 12 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 ja dodalem propozycje bo rozpoczol sie taki temat na serwerku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Nie widzę potrzeby zmiany u sapera kiedy były całkowicie widoczne miny nikt nim nie grał i chcieli zmiany, to daliśmy tylko przezroczyste miny i dopiero jakoś od tego sezonu zaczęli nim bardziej grać, a te miny są od kilku dobrych edycji już 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi