M4RT1N 6 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 (edytowane) 1. Nick: M4RT1N 2. Imię: Martin 3. Wiek: 17 4. Znajomość podstawowych komend admina i obsługa amxmodmenu [tak/nie]: TAK ( 7,5/10 ) 5. Link do swojego GameME**: Cs-Classic - Informacje o graczu (gameme.com) 6. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcę pomóc na ile mogę w opiece nad serwerem, ale tez jestem kulturalny i chcę dbać o kulturę na serwerze i o to żeby nie cheatowali. 7. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: ID Steam: 76561199133730638 8. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): codziennie w godzinach jakoś od 15 do wieczora ( w weekendy tez) 9. Staż w Counter-Strike 1.6: okolo 3 lata ( z przerwami) 10. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): NIE 11. Używałeś czitów? (można podać nazwy): Nigdy nie uzywalem cheatow chociaz pobrałem wh ale nie zainstalowalem. Jestem szczery... MOŻE ZAŁOŻYŁEM KONTO NIEDAWNO NA FORUM TUTAJ ALE NA SERWERZE GRAM CODZIENNIE ODKĄD GO ZNALAZŁEM. ROZPATRZCIE MOJĄ PROPOZYCJĘ. Edytowane 9 Stycznia 2022 przez M4RT1N 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 9 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2022 Jestem za tym aby dać Ci szanse , bo rzeczywiście codziennie jesteś na serwerze , masz steam . Tylko zaglądaj tutaj na forum , powodzenia 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewLights 14 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 (edytowane) Póki co na nie. Godzin owszem masz sporo, brakuje aktywności na forum. A twój czat z innymi osobami na serwerze nie wygląda wesoło. 1 Jan 2022 15:49:14 zamknij sie kurwo takich wyzwisk nie toleruje. Wróć za jakiś czas. Edit: na TAK może za surowo podszedłem do oceny, ale jak będziesz posiadał admina nie stosuj takich wyzwisk na graczach. Edytowane 11 Stycznia 2022 przez NewLights 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewLights 14 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi