AnYthink 0 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Nick : AnYthink#Link do SSów : BRAK SS NIE WIEM DLACZEGO wylaczyło mi cs podczas robienia 2 ssa a tych 2 nie mam szukalemWycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : AnYthink# [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1980511059 ' [AMXBans] Your IP : ' 31.132.68.69 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Serwer :COD Wyszukiwanie nie dało nic ... PROSZEO JESCZE RAZ SS i UB na raz Zeby sprawdzic po reinstalce calego csa chce zobaczyc czy juz działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Nie spam , nie spam bo ub nie dostaniesz (przynajmniej ode mnie ) A teraz możesz wyłączyć wh^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ban zostaje ,a temat zostaje zamknięty. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi