Przemek. 0 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Aktualny mod: Team Speak 3Ilość slotów: 32/ po dojściu mogę załatwić 512Link do GT:na doleLokalizacja servera: Na hostingu napisane jest warszawaHosting:mintshostKontakt do H@ (GG, skype):ts, pw GG: 19857496 Dlaczego mamy cię przyjąć?: Serwer ts3 pomoże sieci się rozwinąć, gracze będą mogli ze sobą rozmawiać, serwer jest ogarnięty, przejrzyście zrobiony. Pozdrawiam, proszę o rozpatrzenie. PS.Dodam że zajmuję się grafiką więc i w tej dziedzinie mogę pomóc forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jestem na tak, przyda się nam ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No fajny pomysł. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Nie. Sam będę kupował takowy serwer głosowy.Ale u nas będzie to VPS z licencją non profitJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi