Hs^Andro1d 0 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 1. Serwer: FFA2. Nick: neS.3. Imię: Dominik4. Wiek: 165. Znajomość Amxx: 7/10 , ale wciąż się uczę.6. Mikrofon: Tak.7. Składka: Nie.8. Czas spędzony na forum: Mało, ponieważ nie miałem czasu, aby wchodzić na kompa.9. Opisać siebie: Jestem miły, ogarnięty, mam poczucie humoru, lubię grać w piłkę nożną i cs.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Dobre oko na cziterów.11. Linki do reklam: Niestety, nie zrobiłem reklam, ponieważ nie potrafię ich zrobić. ;xPosiadam STEAM, jego ID: STEAM_0:1:65380092 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 NIE - 1h na serwie - brak reklam - brak składki - H na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Jestem na NIE. -na forum praktycznie nie istniejesz -składkę należy zapłacić ponieważ to pomoc dla sieci -napisałeś,że mało czasu spędzasz na forum bo nie miałeś czasu zeby wchodzić na pc więc w cs'a też raczej nie grałeś -nie zrobiłeś reklam,bo jak to napisałeś "nie potrafię ich zrobić" kolego masz wzór reklamy nawet będę taki dobry i podam Ci link jakbyś jeszcze kiedyś chciał podanie złożyć http://forum.cs-classic.pl/index.php?/topic/4798-oficjalny-kod-reklamowy-cs-classicpl/,kopiujesz kod reklamowy wchodzisz na inne fora cs,gdzie zakładasz konto,powinno mieć taki nick jaki masz tutaj na forum,wchodzisz w dział "zareklamuj swój serwer" lub o podobnej nazwie i wklejasz kod reklamowy i to wszystko.Kolego czyste lenistwo,a nie brak umiejętności i praktyki w reklamowaniu,chyba,że wolisz nam reklamę na wiaderku wykupic ^^ -na serwerze również praktycznie nie istniejesz,widziałem Cię może raz albo i wgl bo gdybyś ogarniał i miał staty 20+ na mapie to bym Cię zapamiętał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 NIE Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Brak wymagan , NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie spelniasz zadnego wymagania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerf. 0 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 nie spełniasz wymagan. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CloseJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi