Famas 114 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Famas Witaj Freshu na początku pojedziemy klasyką czyli powiedz nam kilka słów o sobie,jak masz na imię,gdzie mieszkasz:)FreshFreshFreshWitam, mam na imię Przemek mieszkam koło Kalisza I mam 21 lat Famas Masz rodzeństwo? FreshFreshFresh Mam siostrę 16 lat ma Famas Więc jesteś starszym bratem:)Jak sprawdzasz się w tej roli? FreshFreshFresh E tam Niech się sama uczy Famas Rozumiem,że nie należy do tych "pomocnych" braci:DCzym zajmujesz się w życiu,studia może praca? FreshFreshFresh Jak to czym. Prowadzę skład opału z bratem :)Studia może kiedyśFamas Jezeli miałbyś iść na studia to jaki wybrałbyś kierunek? FreshFreshFresh Informatyka i Robotyka :)A ty co studiujesz ?Famas Ja jeszcze nie studiuje,w tym roku piszę/pisałem maturę,a co do studiowania to moim celem jest medycyna lub farmacja ale dość o mnie,skupmy się na Tobie:)Informatyka i Robotyka to ciekawy kierunek:)Skąd pomysł na właśnie takie studia? FreshFreshFresh Informatyką interesuję się od dzieciństwa Robotykę polecił mi kuzyn po studiach. Zareklamuję się Robię formaty komputerów ! 30zł od 1szt. ! Famas Ja również to robię Jak i naprawiam biosy,montuję pc i takie tam:PZakładam również internet:DOpowiedz wszystkim jak rozpoczeła sie Twoja przygoda z cs'em? FreshFreshFresh Hehehe Też grzebię w tych rzeczach Ale idziemy do pytania. Moja przygoda z cs'em rozpoczeła się bodajże 6/7 lat temu cs w tamtych czasach był zajebistą grą dla wszystkich A namówił mnie do tego kolega Famas Zgadzam się wtedy wszyscy zagrywali się w kantera.Grałeś kiedyś może w klanie? FreshFreshFresh Osobiście grałem kiedyś ale już dokładnie nie pamiętam ^ ^Famas Jaka jest Twoja ulubiona mapa w kanterze? FreshFreshFresh de_cs-classic a na serio to chyba de_dust2 i takie tam jeszcze Famas Rozumiem:)Powiedz nam jak trafiłeś na cs-classic i co myślisz o tej sieci? FreshFreshFresh Na cs-classic trafiłem nie typowo Szukałem serverów i znalazłem COD'a i wszedłem Dostałem SS i dałem na forum i tak jakoś zaczęło się ( Pamiętam kto mi dał UB ^ ^ Był to Blipek )Famas Oj tak ten nasz Blip,dzisiaj znalazłem jego wywiad na youtube:DJesteś adminem na Cod,jak radzisz sobie na tym stanowisku? FreshFreshFresh A no widziałem wywiad Blipa Tak, jestem adminem na COD'dzie :)Myślę że sobie dosyć dobrze radzę Famas Jakie jest Twoje największe marzenie? FreshFreshFresh Tajne Ale 1 zdradzę Famas super:)słuchamy FreshFreshFresh Chcę by biznes się rozkręcał ^ ^Famas Biznes priorytetem:)Masz może plany na wakacje? FreshFreshFresh Nie myślałem jeszcze o tym Może jakieś masz pomysły ? Famas Jak dla Ciebie to wakacje z cs-classic:D Albo dawaj zbierzemy ekipę i możecie ze mną do Grecji jechać FreshFreshFresh Spoko pogadamy o tym po wywiadzie ^ ^Stop.Chcę jechać do Brazyli z Lolcią ^ ^Famas Ciekawy pomysł:)Gdybyś był H@ tej sieci co byś w niej zmienił? FreshFreshFresh Wydaje mi się że Buźka dobrze zarządza ale gdybym miał coś zmienić to bym rozkręcił bardziej forumFamas Jest może ktoś kogo chciałbyś pozdrowić? FreshFreshFresh Chciałbym pozdrowić :-Famasa -Blipka -Buźkę -Gumasa -Siwego -Latka -Snajpera -BlazE -AtV Kraśnik -PapkA -Nikotyne -WilkaZmC -NaVi -Long way to hell -wuwunia -Lolcię -PLNY Lalę by Famas -Fantkę by Famas heheszkiDziękuję za wywiadzik Famas Ja również dziękuje:) Ps. Oto wywiad na youtube z Blipem^ na który trafiłem podczas oglądania heheszków.Blip następne wakacje spędzisz z nami,nie pozwolimy żebyś sam opiekował się swoim ogródkiem http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W-Bn2JbwuUg 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 No, no 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 ahhahahaahahahhaahha blip dam Ci karnet do fryzjera Ciekawy wywiad, tylko nie widze dla mnie pozdrowień ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Lala już masz pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ja też aniu Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 nooo dzięki bo widze że freszu chyba sie czasem zapomina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Wywiad fajny, tylko że mnie nie pozdrowil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Przepraszam Lala i Madzia ( Famas dopisz ich ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Pozdrowiłeś mnie lajk fajny wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrz Komu Ufasz 2 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Prosto i na temat . :)Leci plusik ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności w temacieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi