Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Cześć Chciałbym zapytać się Was oto czego brakuje Wam aktualnie na forum, co jest problematyczne, co można by poprawić, itd, czyli ogólnie o całym forum. Najlepiej jakbyśmy skupili się na samym wyglądzie profili, działaniu czatu, systemie rang/odznak, ale możecie poruszyć tutaj też inne rzeczy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Mi brakuje jak na razie Podbijania tematów i opcji w dziale gdzie ja się tam zajmuję czyli takie COD 201 żebym mógł pisać w tematach zamkniętych bez ich otwierania Mogę mieć jakąś propozycje rangi dla takich co są w miarę aktywni i długo już na forum jakieś 6-7 lat albo robili dużo na forum Ranga Legenda - była by świecąca jak VIP tylko kolor Biały może mało osób będzie posiadać ale przynajmniej będą ludzie pamiętać kto coś robił dla forum i może wróci więcej starych wyjadaczy i też przyznawana dla tych co mieli rangę Administrator i potem stracili/zrezygnowali. Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Mahesvara. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Co do samego forum nie specjalnie mam coś do dodania/zmiany, nie udzielam się już jak kiedyś i niestety nie tylko mi to dolega. Co do rang jednak mam propozycję taką: stały bywalec jest dość mocno nijaką i średnio potrzebną rangą, głownie przydatny do zwiększonego limitu wiadomości czy polubień (tak mi się zdaję), bo już dawno przestał być wyróżnieniem dla użytkowników, którzy rzeczywiście jakoś zasłużyli na "pamięć". Podoba mi się pomysł o którym mówiłeś i już chyba wprowadziłeś w życie, by ta ranga była przyznawana każdemu kto dodaje posty co jakiś czas i spełnia te minimalne wymagania (tam chyba wspominałeś o 300 postach czy coś) - to bardzo na plus. Jednak na wielu forach istnieje też właśnie ranga dla tych, co już naprawdę sporadycznie się pojawiają, ale jednak wniosły od siebie coś (lub więcej niż coś) do sieci, forum czy samych serwerów. Vip teraz ma całkiem spoko dodatki, uważam, że warte swojej ceny, a donator no robi co ma robić - wyróżnia tych co dobrowolnie przelali grosz na szczytny cel istnienia sieci. Nie wiem dlaczego nie ma po prawej w tych skrótach teamspeaka/discorda (chyba dzisiaj ludzie tam częściej siedzą) - to był zawsze spoko dodatek (nie żebym stalkował ludzi czy w ogóle jakoś często gadał przez kabel xd). Twój blog o cs dalej widnieje w sieci i pamiętam, że też po prawej były odnośniki, a patrząc na ilość nsów na tym dd2 siwego to myślę, że może coś by się tam klikało nawet. Jeszcze sobie przypomniałem - osobna strona dla czatboxa jak na starym forum było, nie wiem jak inni, ale ja używałem. Nic specjalnie oryginalnego, ale takie coś ode mnie Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Rias Gremory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Maja 2022 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 W dniu 23.01.2022 o 14:06, Mahesvara napisał: Mi brakuje jak na razie Podbijania tematów i opcji w dziale gdzie ja się tam zajmuję czyli takie COD 201 żebym mógł pisać w tematach zamkniętych bez ich otwierania Dodałem i powoli dodaje już prawa do tego przycisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi