SweetMonster 20 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: SweetMonster Wycinek z konsoli(bez IP)*: "dobra jebac ten serwer razem z tym calym karolem zjebem" Serwer: FFA MIrage Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=SWEETMONSTER Chciałbym prosić o unbana dostałęm go 03-01-20 12:25 wiem że się zachowałem źle chciałbym za to przeprosić poniosły mnie nerwy jak każdego czasem, a chciałbym wrócić na serwer ze względu na znajomych bo dość sporo ich tam gra Edytowane 23 Stycznia 2022 przez SweetMonster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Edytuj temat i napisz według wzoru podanego niżej który tyczy banów które były ponad 3dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 W dniu 23.01.2022 o 18:23, Mahesvara. napisał: Edytuj temat i napisz według wzoru podanego niżej który tyczy banów które były ponad 3dni temu Dokładnie, edytuj proszę nazwę tematu, bo to w tej sytuacji najważniejsze W dniu 3.07.2021 o 18:24, -_- napisał: Minęły 3 dni lub chciałbyś odwołać się od bana permanentnego? Skorzystaj ze wzoru powyżej oraz wyjaśnij za co otrzymałeś bana i rozwiń czemu ten ban miałby zostać zdjęty. Tytuł tematu powinien wyglądać następująco: "[Druga opcja] Odwołanie od bana <Twój nick>". Niepoprawna nazwa tematu będzie skutkować tym, że prośba zostanie potraktowana jako zwykłe odwołanie. Nie widzę sensu żywić dalej urazy za słowa, które tam padły. UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi