SweetMonster 20 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: SweetMonster Wycinek z konsoli(bez IP)*: "dobra jebac ten serwer razem z tym calym karolem zjebem" Serwer: FFA MIrage Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=SWEETMONSTER Chciałbym prosić o unbana dostałęm go 03-01-20 12:25 wiem że się zachowałem źle chciałbym za to przeprosić poniosły mnie nerwy jak każdego czasem, a chciałbym wrócić na serwer ze względu na znajomych bo dość sporo ich tam gra Edytowane 23 Stycznia 2022 przez SweetMonster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Edytuj temat i napisz według wzoru podanego niżej który tyczy banów które były ponad 3dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 W dniu 23.01.2022 o 18:23, Mahesvara. napisał: Edytuj temat i napisz według wzoru podanego niżej który tyczy banów które były ponad 3dni temu Dokładnie, edytuj proszę nazwę tematu, bo to w tej sytuacji najważniejsze W dniu 3.07.2021 o 18:24, -_- napisał: Minęły 3 dni lub chciałbyś odwołać się od bana permanentnego? Skorzystaj ze wzoru powyżej oraz wyjaśnij za co otrzymałeś bana i rozwiń czemu ten ban miałby zostać zdjęty. Tytuł tematu powinien wyglądać następująco: "[Druga opcja] Odwołanie od bana <Twój nick>". Niepoprawna nazwa tematu będzie skutkować tym, że prośba zostanie potraktowana jako zwykłe odwołanie. Nie widzę sensu żywić dalej urazy za słowa, które tam padły. UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi