..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Ta tabelka przedstawia prędkość biegu z różnymi broniami. :)Zrobione na szybko nie myślcie że się nad tym męczyłem ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ciekawe. Już widziałem gdzieś to, ale jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 No , przyda sie to najbardziej na hns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 przyda się :] jak ktoś lubi uciekać albo rashować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 oo .. ciekawe : )) moze się przydac :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio. 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 kocham nazwę bulpup <3 Może się przydać, zwłaszcza dla mnie na KZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Przyda się .Masz u mnie Piwko ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Fajna ta tabelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi