Xanti. 42 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Imię : Sabina.Wiek : Trzynaście.Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 3d 10h Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Tygodniki i Wiadomości z zielonego globu.Znajomość z większością użytkowników: Jest.Dlaczego ja ? : Chcę być redaktorem tego forum, ponieważ znam dobrze ortografię i interpunkcję. Długo jestem z Wami na tym forum, ponad miesiąc. Jestem aktywna, mam już 130 postów. Poprawiłam te przecinki sory. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Pisząc spację przed przecinkiem zmuszony jestem być na nie. Słabe podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie spełniasz wymogów : Minimalny wiek 15 lat .NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Jezeli zajmiesz się tylko i wyłącznie tym działem http://forum.cs-classic.pl/index.php?/forum/63-wiadomo%C5%9Bci-z-naszego-zielonego-globu/ to jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Jedna osoba co nie chce na wywiady iść TAK - wymagania (wiek [ - ] ) ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~EnSe`love me ♥ 5 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Ojj.. Czepiacie się wieku. Może tak okres próbny dla niej ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Też jestem na tak. Co z tym wiekiem. Dajmy jej szansę na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 na tak -ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjęteJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Rekrutacja[ON]" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi