quanosky 6 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: quanosky Wycinek z konsoli(bez IP)*: niestety tu nie mam, w 2019 dostałem bana Serwer: FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl★ Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:96189229&Submit Cheatów nie mam, cały czas nie mam żadnego game bana ani VACa. Prawdopodobnie ban został dany z automatu z jakiegoś tekstowego binda który przypadkowo nacisnąłem. Nigdy nie cheatowałem na serwerze. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez quanosky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Edytuj Tytuł i napisz według tego Cytat Minęły 3 dni lub chciałbyś odwołać się od bana permanentnego? Skorzystaj ze wzoru powyżej oraz wyjaśnij za co otrzymałeś bana i rozwiń czemu ten ban miałby zostać zdjęty. Tytuł tematu powinien wyglądać następująco: "[Druga opcja] Odwołanie od bana <Twój nick>". Niepoprawna nazwa tematu będzie skutkować tym, że prośba zostanie potraktowana jako zwykłe odwołanie. Cytat Wzór Nick: Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: Link do bana: NIE PODAJEMY SWOICH ADRESÓW IP! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quanosky 6 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 51 minut temu, Mahesvara. napisał: Edytuj Tytuł i napisz według tego Cześć Mahesvara., poprawiłem tytuł i podałem informacje to the best of my knowledge 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi