quanosky 6 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Nick: quanosky Wycinek z konsoli(bez IP)*: niestety tu nie mam, w 2019 dostałem bana Serwer: FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl★ Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:96189229&Submit Cheatów nie mam, cały czas nie mam żadnego game bana ani VACa. Prawdopodobnie ban został dany z automatu z jakiegoś tekstowego binda który przypadkowo nacisnąłem. Nigdy nie cheatowałem na serwerze. Edytowane 27 Stycznia 2022 przez quanosky 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Edytuj Tytuł i napisz według tego Cytat Minęły 3 dni lub chciałbyś odwołać się od bana permanentnego? Skorzystaj ze wzoru powyżej oraz wyjaśnij za co otrzymałeś bana i rozwiń czemu ten ban miałby zostać zdjęty. Tytuł tematu powinien wyglądać następująco: "[Druga opcja] Odwołanie od bana <Twój nick>". Niepoprawna nazwa tematu będzie skutkować tym, że prośba zostanie potraktowana jako zwykłe odwołanie. Cytat Wzór Nick: Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: Link do bana: NIE PODAJEMY SWOICH ADRESÓW IP! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quanosky 6 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 51 minut temu, Mahesvara. napisał: Edytuj Tytuł i napisz według tego Cześć Mahesvara., poprawiłem tytuł i podałem informacje to the best of my knowledge 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Stycznia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi