Skocz do zawartości

UB kid98

grx3k

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:kid98
Wycinek z konsoli(bez IP)*: 

Ban created: 28-01-2022 20:50
Ban end: permanent.
Disconnect: You have been banned by this server!
Check forum https://forum.cs-classic.pl/!

Reason: wh
Ban created: 28-01-2022 20:50
Ban end: permanent.

Serwer: ★ FFA [MIRAGE] 128TR ★Cs-Classic.pl★
Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:38381753&advType=steamid&Submit

Myślę, że ban został wystawiony zbyt pochopnie przez mało doświadczonego admina. Pozdrawiam. 

W takim razie czekam na Demko. Nie wiem dlaczego tyle złej krwi w was. 

"Runda 2 1:29 celujesz na gościa na zakręcie bo go wcześniej widziałeś, nie widzisz go i jak wybiega strzelasz w niego przez mur nie widząc go, celownik miałeś na gościu" - Tak, nie widziałem nikogo. Jak widać na demku oddałem strzał przed zmianą pozycji, gdy zacząłem cofać zobaczyłem gościa który przeskakiwał na boxy. Wcześniej na rampie tak że oddałem strzał przez smoke przed zmianą pozycji.

"Pózniej ta sama runda 1:19 idziesz do okna i celujesz do gościa na midzie nie patrzysz na zakręt tylko ładnie strzelasz gościowi głowe w ruchu na środku mida, może i fart ale podobna akcja jak pierwsza akcja którą napisałem w poprzedniej mapce" - zwykłe sprawdzenie mida, wcelowane w okolicy zakrętu, tu raczej zagrało szczęście ze poszło w głowe.

"Runda 5 1:22 scout i bania, pózniej stoisz przy lederze i zabijasz typa w konekcie dając zajebistą banie, jak to oglądam to zastanawiam się, że pomysliłem chyba powód i powinno być wh+aim bo te głowy to jakoś Ci tak dziwnie siadały" -słyszę ludzi na zakręcie, gram bezpiecznie bo mam scouta, jestem wcelowany w delphan przez kilka sekund po czym cofam i widzę kawałek modela terro, cofając patrzę się w okolice łącznika po czym wychylam ponownie w te samo miejsce, jak widać na demku celownik zawsze trzymam w okolicach głowy. Widać też ze drugi terro schodzi w dół mida. Potem wiem o tym ze ostatnio mnie widzieli w ledderze wiec po plancie sprawdzam jungle i pod oknem bo czekam na dojazd, słyszę dojazd z okolicy łącznika i normalnie wychylam. Wiem ze mogę sobie na to pozwolić bo na serwerze jest chaos i nie ma tu wybitnych aimowców. 

"Runda 8 1:40 rzuciłeś smoke na shorta, stoisz za nim a gościu wskakuje na ławkę, nie mogłeś go widzieć a idealnie się w czas wcelowałeś zabiłeś i padłeś" - I tutaj piszesz głupotę bo rzucam smoke na short, molotova za boxy i wcelowuje się w krzesło nie w ławkę jak to ty twierdzisz. Zabijam gościa z krzesła i ginę od kolesia z ławki o którym nawet nie miałem pojęcia.  

Tak, że proszę o ponowne rozpatrzenie UB poprzez obejrzenie demek. 

Edytowane przez grx3k

Witam, oglądałem Cię dwie mapki i oto moje obserwację:

Przeanalizowałem jeszcze wcześniejszą mapke, na której grałeś tą bez bana:

Pierwsza twoja runda 1:17 widziałeś go wcześniej spoko, strzelasz banie gdzie celujesz gdzieś w brzuch/ klate niezle celownik ci tam poleciał
Następna runda 1:47 wychodzisz z konekta i idealnie wcelowujesz się typowi na banie
Next runda 1:37 zabijając typa w konekcie wcześniej dziwnie się zatrzymałeś, gdy skoczył i dopiero wychyliłeś
Runda 15 1:37 stoisz na rampie i jest smoke, stoisz wcelowany i nie słyszałeś typa co przeszedł przez smoke i czekał w nim, strzelasz noscopa

Mapka na której dostałeś bana:
Runda 2 1:29 celujesz na gościa na zakręcie bo go wcześniej widziałeś, nie widzisz go i jak wybiega strzelasz w niego przez mur nie widząc go, celownik miałeś na gościu
Pózniej ta sama runda 1:19 idziesz do okna i celujesz do gościa na midzie nie patrzysz na zakręt tylko ładnie strzelasz gościowi głowe w ruchu na środku mida, może i fart ale podobna akcja jak pierwsza akcja którą napisałem w poprzedniej mapce
Runda 5 1:22 scout i bania, pózniej stoisz przy lederze i zabijasz typa w konekcie dając zajebistą banie, jak to oglądam to zastanawiam się, że pomysliłem chyba powód i powinno być wh+aim bo te głowy to jakoś Ci tak dziwnie siadały
Runda 8 1:40 rzuciłeś smoke na shorta, stoisz za nim a gościu wskakuje na ławke, nie mogłeś go widzieć a idealnie się w czas wcelowałeś zabiłeś i padłeś
Po tej akcji dostałeś bana, takie moje obserwacje, przyznaję się mogłem dodać też aima, my bad.

Pozdro

@grx3k Nie dodawaj kolejnych postów tylko edytuj pierwszy i tam pisz. Wiem, że ze specta czasami inaczej widać, jeżeli masz globala i dobrze strzelasz to osoba sprawdzająca to potwierdzi i bez problemu, nie ma co się spinać. 

Demka: http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1643396989-1643398541.zip

http://670562.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1643398544-1643400298.zip

Edytowane przez Venox
  • Like 1
  • Uwielbiam 1

• Właściciel

Prośby o ub to nie temat do pogaduszek o tym ile przegraliśmy, gdzie gramy, jak możemy się sprawdzić itd, więc proszę, oszczędź nam tych komentarzy

Twoim zadaniem jest odwołanie się do czasówek admina, a nie komentowanie tego kim jesteś i ile to nie grasz.

@Venoxdodaj proszę demka których dotyczą rozpiski, a gracz ma 24h na odwołanie się do nich po ich dodaniu lub może poczekać na werdykt ubteam

Pisanie postow pod postem to także łamanie regulaminu, który akceptowałeś tworząc konto

• Like 2

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności