mały 0 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Dzień dobry, pisze z prośbą o pomoc. Kiedy gram w CS:GO po upływie czasami dwóch rund albo pięciu samoistnie wyrzuca mnie z gry do pulpitu, po tym wraca mi gra tylko że widzę tylko i wyłącznie pulpit w rozdzielczości jakiej gram i musze restartować CS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rustic 75 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Czy próbowałeś robić spójność plików? Klikasz na grę w tym wypadku csgo prawym potem Właściwości/Pliki Lokalne/Sprawdź spójność plików. Inni bawią się też zmniejszeniem ustawień graficznych bądź reinstalują grę próbowałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały 0 Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 52 minuty temu, Rustic napisał: Czy próbowałeś robić spójność plików? Klikasz na grę w tym wypadku csgo prawym potem Właściwości/Pliki Lokalne/Sprawdź spójność plików. Inni bawią się też zmniejszeniem ustawień graficznych bądź reinstalują grę próbowałeś? Tak było sprawdzane i reinstalowanie. Grafike mam pod wydajność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 (edytowane) Nie wygląda to na crash, a raczej jakby jakaś inna aplikacja/powiadomienie systemowe wymuszało pierwszeństwo wyświetlania (?) przez co minimalizuje Ci csa i przy okazji coś tam go psuje. Jak masz zainstalowane jakieś antywirusy poza windowsowym to najlepiej je odinstaluj, sprawdź w powiadomieniach czy rzeczywiście czasem żadne ważne komunikaty się nie wyświetlają (w stylu powiadomienie przy pierwszym włączeniu gry wymagającej połączenia z siecią, albo allert o skanowaniu). Sprawdź też czy czasem nie szwankuje Ci klawiatura, może było jakieś zalanie czy coś i podczas konkretnej kombinacji klawiszów czyta przycisk windowsa (ale to już trochę bajka, nie ukrywam). Edytowane 8 Lutego 2022 przez Rias Gremory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały 0 Opublikowano 8 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 10 godzin temu, Rias Gremory napisał: Nie wygląda to na crash, a raczej jakby jakaś inna aplikacja/powiadomienie systemowe wymuszało pierwszeństwo wyświetlania (?) przez co minimalizuje Ci csa i przy okazji coś tam go psuje. Jak masz zainstalowane jakieś antywirusy poza windowsowym to najlepiej je odinstaluj, sprawdź w powiadomieniach czy rzeczywiście czasem żadne ważne komunikaty się nie wyświetlają (w stylu powiadomienie przy pierwszym włączeniu gry wymagającej połączenia z siecią, albo allert o skanowaniu). Sprawdź też czy czasem nie szwankuje Ci klawiatura, może było jakieś zalanie czy coś i podczas konkretnej kombinacji klawiszów czyta przycisk windowsa (ale to już trochę bajka, nie ukrywam). Generalnie powiadomienia mam wyłączone i innych antywirusów nie mam, crash (czy jak to określić) wygląda następująco: Wczytuje się mapa gram 1 lub 2 rudny rozdziałka 4:3(16:10/16:9 dzieje sie to samo) miga mi czarny ekran wyskakuje błąd z AMD że aplikacja nie jest wstanie pracować dalej i musze wyłączyć cs menadżerem (cs ciągle jest na pasku zadań) kiedy w niego wchodze mam rozdziałke taką jak na cs słyszę wszystko moge chodzić mówić itd. ale widzę pulpit jeśli specyfikacja coś ma pomóc to moge podesłać ale jeśli chodzi o fps wszystko dobrze śmiga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 (edytowane) Błąd z AMD - to sprawdź sterownik karty graficznej na stronie https://www.amd.com/en/support edit. to już nie mam pomysłów niestety, może spróbuj na anglojęzycznych forach czegoś poszukać Edytowane 9 Lutego 2022 przez Rias Gremory 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały 0 Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 8 godzin temu, Rias Gremory napisał: Błąd z AMD - to sprawdź sterownik karty graficznej na stronie https://www.amd.com/en/support Dokonałem reinstalacji sterowników i nic nie pomogło :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi