Skocz do zawartości

Podczas grania wyrzuca mnie z gry na pulpit

mały

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry, pisze z prośbą o pomoc. Kiedy gram w CS:GO po upływie czasami dwóch rund albo pięciu samoistnie wyrzuca mnie z gry do pulpitu, po tym wraca mi gra tylko że widzę tylko i wyłącznie pulpit w rozdzielczości jakiej gram i musze restartować CS

Czy próbowałeś robić spójność plików? Klikasz na grę w tym wypadku csgo prawym potem Właściwości/Pliki Lokalne/Sprawdź spójność plików.

Inni bawią się też zmniejszeniem ustawień graficznych bądź reinstalują grę próbowałeś? 

• Like 1

52 minuty temu, Rustic napisał:

Czy próbowałeś robić spójność plików? Klikasz na grę w tym wypadku csgo prawym potem Właściwości/Pliki Lokalne/Sprawdź spójność plików.

Inni bawią się też zmniejszeniem ustawień graficznych bądź reinstalują grę próbowałeś? 

Tak było sprawdzane i reinstalowanie. Grafike mam pod wydajność 

Nie wygląda to na crash, a raczej jakby jakaś inna aplikacja/powiadomienie systemowe wymuszało pierwszeństwo wyświetlania (?) przez co minimalizuje Ci csa i przy okazji coś tam go psuje.

Jak masz zainstalowane jakieś antywirusy poza windowsowym to najlepiej je odinstaluj, sprawdź w powiadomieniach czy rzeczywiście czasem żadne ważne komunikaty się nie wyświetlają (w stylu powiadomienie przy pierwszym włączeniu gry wymagającej połączenia z siecią, albo allert o skanowaniu). Sprawdź też czy czasem nie szwankuje Ci klawiatura, może było jakieś zalanie czy coś i podczas konkretnej kombinacji klawiszów czyta przycisk windowsa (ale to już trochę bajka, nie ukrywam).

Edytowane przez Rias Gremory

10 godzin temu, Rias Gremory napisał:

Nie wygląda to na crash, a raczej jakby jakaś inna aplikacja/powiadomienie systemowe wymuszało pierwszeństwo wyświetlania (?) przez co minimalizuje Ci csa i przy okazji coś tam go psuje.

Jak masz zainstalowane jakieś antywirusy poza windowsowym to najlepiej je odinstaluj, sprawdź w powiadomieniach czy rzeczywiście czasem żadne ważne komunikaty się nie wyświetlają (w stylu powiadomienie przy pierwszym włączeniu gry wymagającej połączenia z siecią, albo allert o skanowaniu). Sprawdź też czy czasem nie szwankuje Ci klawiatura, może było jakieś zalanie czy coś i podczas konkretnej kombinacji klawiszów czyta przycisk windowsa (ale to już trochę bajka, nie ukrywam).

Generalnie powiadomienia mam wyłączone i innych antywirusów nie mam, crash (czy jak to określić) wygląda następująco: Wczytuje się mapa gram 1 lub 2 rudny rozdziałka 4:3(16:10/16:9 dzieje sie to samo) miga mi czarny ekran wyskakuje błąd z AMD że aplikacja nie jest wstanie pracować dalej i musze wyłączyć cs menadżerem (cs ciągle jest na pasku zadań) kiedy w niego wchodze mam rozdziałke taką jak na cs słyszę wszystko moge chodzić mówić itd. ale widzę pulpit jeśli specyfikacja coś ma pomóc to moge podesłać ale jeśli chodzi o fps wszystko dobrze śmiga

Błąd z AMD - to sprawdź sterownik karty graficznej na stronie https://www.amd.com/en/support

edit. to już nie mam pomysłów niestety, może spróbuj na anglojęzycznych forach czegoś poszukać

Edytowane przez Rias Gremory
  • Like 1