Pikczu 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 1.Twój Nick: SPIZGANY2.Nick admina/gracza który zawinił: KEJE3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 1:18 ok.5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Gracz, dobry kolega Navigation6.Opis sytuacji: Gram, gram, gram i nagle ban za Czitowanie. Proszę admina żeby pokazał dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Biłeś przez ścianę, a większość twoich strzałów leciała tylko i wyłącznie w głowę, tak jakbyś nie miał rozrzutu . .. Masz już wytłumaczenie czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Yyyy? kolejny nie ogar admin. Co o ma być za dowód. Robisz mu Ss-y albo Demko kręcisz . Ale ty tego pewnie nie umiesz. Wnoszę o odebranie temu Graczowi Admina i rangi na forum. Jeżeli nie umiesz nakręcić demka to po co składasz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja nie jestem adminem na tamtym serwerze! poza tym było to perfidnie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 To się robi i tak demko czy ss na dowód, a nie. Czekamy na admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ub się należy. To jest mój ziomek z osiedla, gra czysto bez żadnych wspomagaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 CLose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi