Bombelek 0 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Nick: вoмвel ❤😎 [CSC] Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Pomaganie w misjach Ban created: 13-02-2022 13:01 Ban end: 20-02-2022 13:01. Disconnect: You have been banned by this server! Check forum https://forum.cs-classic.pl/! Reason: Pomaganie w misjach Ban created: 13-02-2022 13:01 Ban end: 20-02-2022 13:01. Serwer: Cod Mod 201 Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:543933860&advType=steamid&Submit Byliśmy w 3 osoby na serverze, graliśmy mapę na plant paki i po paru minutach ktoś rzucił pomysł o ''pomocy'' przy misji I now, ban zasłużony ale nie słyszałem o takim czymś, nie grywam tu nocami bo nie ma przeważnie z kim Chciałem grać normalnie ale nie szło się dogadać z ''kolegami'' więc niestety przystałem na ich pomysł Wykonałem tylko jedną misję z rozbrojeniem/podłożeniem bomby, nie wart jest tygodniowa przerwa za jedną misję Chciałbym przeprosić i poprosić o szansę na UB, dotychczas byłem grzecznym obywatelem prócz tego incydentu Pozdrawiam 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 5 godzin temu, Bombelek napisał: Chciałem grać normalnie ale nie szło się dogadać z ''kolegami'' więc niestety przystałem na ich pomysł co to za wytłumaczenie? jak by ci kazali odpalić czity bo sami by grali i nie dało by się dogadać też byś się odpalił ? Wiedziałeś że za pomaganie w misjach jest ban, a i tak to zrobiłeś więc ban słuszny i nie zostanie odwołany ani zmniejszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi