Leszoo 0 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Nick: Leszoo Data zdarzenia : 01.03.2022 Osoba/y na którą chcesz złożyć skargę: Sebol Opis Sytuacji : Grałem sobie normalnie na luzie gierkę miałem jakoś 40/3/7 i na następny mecz na rozgrzewce dostałem bana od sebol za wallhacka na 1min. Wszedłem znowu do meczu pisałem na czacie do sebola dlaczego dostałem bana i nawet mi nie odpisał i wyszedł... 😕 Dowód : Daje ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) Skargi na admina danego serwera składasz w dziale skarg na którym ten admin gra https://forum.cs-classic.pl/forum/377-skargi/ @Leszoo ale admina ma na FFA i tam bana dostałeś Edytowane 1 Marca 2022 przez Mahesvara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszoo 0 Opublikowano 1 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 A on gra tez na jb z tego co wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Marca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Składasz podanei w dziale serwera, na którym zdarzyła się dana sytuacja, a według tego co podałeś, chodzi o serwer FFA, więc proszę tam, napisać temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi