Rustic 75 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Nazwa perku "Zestaw Skrytobójcy" Opis perku "Dostajesz M4A1S oraz ciche kroki gdy ją trzymasz" Ogólnie proponuje dodać do tego perku +3dmg albo obrażenia z pleców 1.3 dmg, bo tak to jest ussles i nikt tego nie używa Edytowane 4 Marca 2022 przez Rustic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 myślę, że to sensowne rozwiązanie + mógłby ktoś zmienić nazwę tematu na "propozycja zmiany", bo to dość mylące xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revelian 23 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Jak dla mnie perk jest git dla każdej klasy poza cichym. Dodaje ciche kroki co już samo w sobie jest OP + drugą broń, która jest przydatna dla wszystkich postaci poza cichym i assasynem. Assasyn bazowo z takim perkiem +3 dmg z m4a1s będzie miał ich 6 a od 75lvl 8dmg co jest jak dla mnie zbyt mocne. Nic bym nie zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rustic 75 Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) 11 godzin temu, revelian napisał: Jak dla mnie perk jest git dla każdej klasy poza cichym. Dodaje ciche kroki co już samo w sobie jest OP + drugą broń, która jest przydatna dla wszystkich postaci poza cichym i assasynem. Assasyn bazowo z takim perkiem +3 dmg z m4a1s będzie miał ich 6 a od 75lvl 8dmg co jest jak dla mnie zbyt mocne. Nic bym nie zmieniał. Po za tym teraz jest dużo perków co 3 ma jakiś dmg przykłady Dezuli (5-10dmg), Zmielony famas (7dmg), Animal Power (5-10dmg),Bizon admina (od 8 chyba w górę), Moc smg itd itd. Na tle innych perków ten wypada słabo a nawet bardzo słabo Zresztą to jest perk i wcale tak często go nie daję a czy assasyn bedzie mial animal czy inny perk to tak czy siak bedzie bił 6-8dmg wiecej dlatego też jeżeli +3 dmg nie przejdzie można zamiast tego dodać obrażenia od pleców aczkolwiek wiem, że się buguje te obrazenia od plecow wiec nawet do tego perku mozna dać +10/15dmg w głowę i również będzie spoko ... Edytowane 4 Marca 2022 przez Rustic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revelian 23 Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Rustic napisał: Po za tym teraz jest dużo perków co 3 ma jakiś dmg przykłady Dezuli (5-10dmg), Zmielony famas (7dmg), Animal Power (5-10dmg),Bizon admina (od 8 chyba w górę), Moc smg itd itd. Na tle innych perków ten wypada słabo a nawet bardzo słabo Zresztą to jest perk i wcale tak często go nie daję a czy assasyn bedzie mial animal czy inny perk to tak czy siak bedzie bił 6-8dmg wiecej dlatego też jeżeli +3 dmg nie przejdzie można zamiast tego dodać obrażenia od pleców aczkolwiek wiem, że się buguje te obrazenia od plecow wiec nawet do tego perku mozna dać +10/15dmg w głowę i również będzie spoko ... Zgadzam się jest dużo takich perków ale żaden nie daje cichobiegów. Obawiam się że cichy i assasyn z takim perkiem mogą być zbyt OP. Damy np. 10/15dmg w HS to cichy ma ich 25/30. Assasyn bazowo jest bardzo OP i wszyscy narzekają, jak ktoś dostanie do tego obecnie klapki cichobiegi to assasyn staje się cichym na sterydach nie widać go nie słychać go i mocno bije. Damy mu do tego jeszcze więcej DMG to będzie katował na serwerze. (Obecnie musi wybierać między cichymi albo innym perkiem z dmg boostem - To samo tyczy się innych klas) Wiem, że są też inne klasy, ale dla takiego komandosa, boga, czy klas z PMami M4A1s z cichymi to już dużo i nie widziałem żeby ktoś narzekał na ten perk. Głównie chodzi mi o połączenie cichych kroków i dmg boosta. Inne perki nie dają cichych przez co są idealnie zbalansowane. Edytowane 4 Marca 2022 przez revelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 W dniu 2.03.2022 o 17:16, Rustic napisał: Nazwa perku "Zestaw Skrytobójcy" Opis perku "Dostajesz M4A1S oraz ciche kroki gdy ją trzymasz" Ogólnie proponuje dodać do tego perku +3dmg albo obrażenia z pleców 1.3 dmg, bo tak to jest ussles i nikt tego nie używa Jak na razie propozycję odrzucamy, ponieważ perk posiada dwie przydatne rzeczy, takie jak ciche kroki i M4A1-s, która niedawno dostała buff'a. Drugim aspektem odrzucenia jest to, że w kolejnej edycji będą zmiany systemu DMG i nie wiadomo jak potem zachowa się ta zmiana, więc na razie poczekamy i zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi