JUNIOR. 5 Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Hejka, może chcielibyście się pochwalić swoją pracą??, ja na przykład pracuje przy fotowoltaice jestem 'Elektrykiem' pokaze wam parę moich instalacji, jak będziecie chcieli więcej zdjęć to dajcie znać 😁😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUNIOR. 5 Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Nie wiem czy was to interesuje czy nie, ale chyba nie skoro nikt sie nie udziela ale dodam moja prace z dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daavid3k 2 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Interesująca praca, co sie dzieje kiedy minus to plus, a plus to minus? XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi