PinderSon 14 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 1. Serwer: ProCOD 2. Nick: [P]inderon 3. Imię: Sebastian 4. Wiek: 21 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Nie za dużo nie jest to tak wliczane ja w wymaganiu 9. Opisać siebie: Doświadczony ,Miły , Kulturalny , Z buźką kiedyś pracowaliśmy wiec wie ze się na tym znam już posiadam złapanych 2 chederów + Demko 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: 1.Mało Ich jest jak na tak liczbę graczy 2.Doświaczenie 3.Wyrozumiały 4.Ogarnięty 5.Wiekszość Adminów chodzi do szkoły ja pracuje mam elastyczny grafik pracy 11. Linki do reklam: 1.http://cs-lod.com.pl/forum/viewtopic.php?f=44&t=26431 2.http://cs-soplica.com/topic/115621-cs-soplicacom/ 3.http://cs-szambo.pl/viewtopic.php?t=60434 4.http://cs-mordor.xaa.pl/viewtopic.php?p=3932#3932 5.http://www.cs-bluesky.cba.pl/viewtopic.php?p=7714#7714 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Demo/ss/Perm -Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzenie Jeśli nie pomoże Ban -Nadużywa Kultury na serwerze: Ostrzenie Jeśli nie pomoże Ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Więc tak napisałes,że się na tym znasz i masz złapanych dwóch cziterów ale tak świetnie się znasz,że zapomniałeś w obu przypadkach ip sprawdzić,a bez tego bana nikt nie doda.Na forum praktycznie nie istniejesz,masz przegrane 4h na serwerze,na forum jesteś od dwóch dni. Jestem na NIE W dodatku jeszcze spami we własnym podaniu Edytowane 10 Maja 2013 przez Famas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinderSon 14 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 (edytowane) Więc tak napisałes,że się na tym znasz i masz złapanych dwóch cziterów ale tak świetnie się znasz,że zapomniałeś w obu przypadkach ip sprawdzić,a bez tego bana nikt nie doda.Na forum praktycznie nie istniejesz,masz przegrane 4h na serwerze,na forum jesteś od dwóch dni. Jestem na NIE Po 1 Kolego na Serwerze mam obecność ponad 40h GameTrack nie wpisuje wszystkich godzinA ip zobacz pierw może opisy Bużki We wzorze nie ma napisane Podaj ip Wiec nie podałemTwoja wypowiedzi nie została dokładnie przemyślanaAle dziękuje za opinie i nie przyczepiaj się to takich drobnostek jak np. Spam i spam troszkę inaczej wygląda Kolego Bo nie Bendę ci odpisywał w moim podaniu Nie wiem czym chcesz tu zeświecczyć ale prosił bym cię o lepszy ProfesjonalizmKolego przeczytaj Dokładnie Wymagania i to co ja pisz TackGamer Nie pisze wszystkich Godzin Pozdrawiam Edytowane 10 Maja 2013 przez PinderSon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) - spełnia ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) - spełnia~Minimum 30 godzin gry na Serwerze - Nie spełnia po tym co widzę na gametrack~Ogar - Nie wiadomo bo nie dał się poznać ponieważ nie przebywa na forum~Kultura - Nie wiadomo bo nie dał się poznać ponieważ nie przebywa na forum~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - podobno coś tam umie ale chyba nie wie jak ip gracza sprawdzić i nie wie,ze ip jest potrzebne by gracza zbanowac~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM - ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) - Brak aktywności (tylko 7h online)~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera~Reklamowanie Serwerów - tylko 3 reklamy~Składka (7,38 zł)-tak posłużyłem sie postem Blipa^ z innego podania i jak dla mnie nie spełniasz wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 NIE Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Nie Nie widze cie na serwie nie aktywny na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GinoLanetti 7 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wielkie NIE , nie wiem po co składasz podanie jak w ogołe nie grasz na serwerze? ani razu Cie nie widzialem . PS : mała znajomośc ortografii "bende" a to mnie bardzo boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 NIE - jeden raz Cię widziałem na serwie, i to afczącego na SPECIE - godziny + brak aktywności na forum - pkt 12. dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [COD] Cs-Classic.pl [45001] | Pukawka.pl → PROCODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi