Blix 109 Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 (edytowane) 1. Nick:Blix 2. Wiek:23 3. Link do GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/446864 4. Sprawny i działający mikrofon (TAK/NIE):tak 5. Czy przeszedłeś pełna mutacje (TAK/NIE):Tak 6. Powód mute:Toksycznosc - brak poprawy w zachowaniu mimo wielokrotnych ostrzezen 7. Od kiedy masz mute:01-10-22 00:15 na ungag osobny temat czy można to rozpatrzeć w jednym temacie? Coś ode mnie no czasem puszczaja mi nerwy czasem robie z siebie pajaca i ban myśle ,że był słuszny. Będę od teraz uważać na słowa i przepraszam wszystkie osoby ,które jak dotąd uraziłem. Postaram się również nie reagować na jakieś zaczepki w moją stronę. Jest to serwer forFun więc nudno sie gra jak nie można nawet do kogoś sie odezwać lub napisać, sprawia to też trudność przy wymianach perków czy też dodawaniu do klanu. Z mojej strony to wszystko i licze na pozytywne rozpatrzenie sprawy Pozdrawiam Blixik Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez Michał Ballack 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 W dniu 28.03.2022 o 00:50, Blix napisał: 1. Nick:Blix 2. Wiek:23 3. Link do GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/446864 4. Sprawny i działający mikrofon (TAK/NIE):tak 5. Czy przeszedłeś pełna mutacje (TAK/NIE):Tak 6. Powód mute:Toksycznosc - brak poprawy w zachowaniu mimo wielokrotnych ostrzezen 7. Od kiedy masz mute:01-10-22 00:15 na ungag osobny temat czy można to rozpatrzeć w jednym temacie? Coś ode mnie no czasem puszczaja mi nerwy czasem robie z siebie pajaca i ban myśle ,że był słuszny. Będę od teraz uważać na słowa i przepraszam wszystkie osoby ,które jak dotąd uraziłem. Postaram się również nie reagować na jakieś zaczepki w moją stronę. Jest to serwer forFun więc nudno sie gra jak nie można nawet do kogoś sie odezwać lub napisać, sprawia to też trudność przy wymianach perków czy też dodawaniu do klanu. Z mojej strony to wszystko i licze na pozytywne rozpatrzenie sprawy Pozdrawiam Blixik To tak. Doszliśmy do wniosku w gronie Opiekunów i właściciela, że dostajesz ostatnią szansę w postaci upragnionego UnMute'a i UnGag'a. Liczymy na to, a bardziej wymagamy twojej przemiany na lepsze w stosunku do graczy i serwera, ponieważ w przypadku powrotu twojej toksyczności lub wielokrotnych skarg graczy na twoje zachowanie na serwerze zostaniesz znów ukarany, lecz tym razem bez możliwości apelacji o zdjęcie kary lub jej skrócenie. Wydaje mi się, że i tak zdawałbyś sobie z tego sprawę, więc liczę na dobrego blixa, który zacznie nawet pomagać na serwerze nowym graczom. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi