radzio 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wzór: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.10.133.236' [AMXBans] ======================================= Nick :radzio Link do SSów : http://speedy.sh/RYFcU/radzio.rar Download at SpeedyShare Wycinek z konsoli : Serwer : classic FFA PANOWIE I PANIE mam problem ze znalezieniem 1 ssy zrozumcie to ,a na w nie gralem na czitach bo mialem ssy juz 3 razy robione i pro staty PROSZE o UB nie wiem spytaj sie admina co mi robil ssy on wie ile mi zrobil tylko mam problem bo nie moge znalesc 1 ssy JA PIERDOLE nie moge go znalesc na serio ale jak uwazanie ,robcie co chcecie uB powinienem miec jak nie to mam pare innych serwow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Czego twoje screeny zaczynają się od de_inferno0006 - de_inferno0009 CO ? Dajesz wszystkie screeny od admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Zawsze robię 5 ss-ów, więc znajdź go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 24h minęły. Brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi