FreshFreshFresh 248 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Swoją wędrówkę stosuj tak, żeby zawsze mieć czas na te funkcje, które są niezbędne do poprawnej gry z ak47.hmmm... a więc widzisz przeciwnika/ów:1)Zatrzymujesz się2)oddajesz 2 strzały w głowę(niecelne?- to ćwicz, żeby były celne, jednak gość był sprytniejszy?)3)zmieniasz pozycję4)oddajesz 3 strzały w stronę przeciwnika(teraz musisz trafić, znowu się nie udało? Pewnie masz "drewno" w łapie)5)chowamy się by ochłonąć po czym oddajemy rzut granatem ostrymCały zbieg zdarzeń nie może trwać więcej niż 8 SEKUND i pamietajcie o tym, że tą taktyke stosuję, gdy jestem W CT na bombsite A, a Terroryści wychodzą galą...System bardzo dobry, lecz jest warunek...Musisz być ogarniety z AK47...nie ćwicz na pustych mapach... to strata czasu...graj dużo z botami na poziomie: Normal ...z następującymi opcjami :New Game/CPU Player Options/Bots Join Game: Terrorist lub Counter Terrorist (nigdy Random)Chodzi o to byśmy grali sami vs boty, gdy ogarniemy tą sztuke używając ak47 ... możemy czegokolwiek się uczyć... nie uczcie się odrazu opanowywać serii w sieci, bo sobie tylko obciachu narobicie. Opanujcie strzelanie na zasadzie: Idę>Stoję>Strzelam>Uciekam:)Ak47 nie jest bronią do robienie "cyrków" seriami...Piękno Kałacha to opanowanie- nic więcej Dzięki za przeczytanie...Mam nadzięję, że dotarłem do wrogów ak47... jak i nowicjuszy Źródło : forum.wiaderko.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja i tak nawet za pomocą aima nie walnę jednego celnego strzału z AK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Pisz do Blipa On ma swoją paczke, może ci da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja wam mogę pokazać parę tricków z ak:D Zresztą przed chwilą wam pokazałem:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Moim zdaniem również nie jest full auto, choć czasami się zdarza. Najważniejsze jest opanowanie i staż, wtedy można jedną pestką walić OS. Strzelanie najlepiej ćwiczyć na DM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Warto dodać,że full auto jezeli juz to oddajemy w okolice kolan przeciwnika wtedy wieksze prawdopodobnienstwo,że trafimy w głowę wlaśnie przez rozrzut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smerf. 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 To mam rozwiazanie jak nie umiecie z ak nie kupujcie go. ale co do poradnika to fajny. chciało ci się go szukac masz lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrz Komu Ufasz 2 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 HHAHAHAHA ! najlepsze jest full auto w skana ;D To zawsze działa ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueBerry 0 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 z ak warto się ruszać w prawo i lewo;) gdy się ruszasz jest duzo lepsza celnosctop1 do dziś na wiaderku.;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Zawsze sie przyda;d Ale to nic trudnego strzelac z AK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 AK trzeba się nauczyć grać poprzez trening. Dobrym treningiem mogą być serwery DM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 o____OOO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dokładnie DM i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi