Papryk 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 nick:-papryk Serwer: Call of duty 201 Wycinek z konsoli: nie wiem gdzie to znaleźć link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=Papryk opisze sytułacje:Grałem sobie normalnie i missclickiem wcisnąłem binda do denerwowania ludzi pech chciał ze to był txt z cheatow cos z tych "Think you could do better? Not without www.EZFrags.co.uk If I was cheating, I'd use www.EZFrags.co.uk I'm not using www.EZFrags.co.uk, you're just bad Visit www.EZFrags.co.uk for the finest public & private CS:GO cheats Stop being a noob! Get good with www.EZFrags.co.uk You just got pwned by www.EZFrags.co.uk, the #1 CS:GO cheat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) Bana dostałeś rok temu, a piszesz tak jakbyś dopiero co go dostał. Tu masz wzór do którego musisz się dostosować Dobra edit https://forum.cs-classic.pl/profile/31234-papryk96/ Tu masz swoje konto więc dochodzi to że zrobiłeś nowe Multikonto na forum gdzie jest w regulaminie że nie można. Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Mahesvara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papryk 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 zapomnialem pasow sorki 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Cóż wzór nie ten w dodatku multikonto. Prośbę odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi