LAYZOOO 134 Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Nick: layzo Powód: Niestety muszę przedłużyć moją nieobecność. Za Chiny nie mam ochoty obecnie grać w te grę, nudzi mnie, muszę odpocząć od niej, a i dodatkowo nie mam dużo czasu na granie w tygodniu przez studia. Czas nieobecności: Napisałbym, że do odwołania, ale żeby mnie nie usuwać bo wiem, że na pewno wrócę to dajmy miesiąc Coś od siebie: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venox 150 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi