Inso 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick:INSOMNIUM Wycinek z konsoli(bez IP)*:Admin: Console Reason: [Little Anti-Cheat 1.6.1] Aimbot Detected Length: permanent. Serwer:COD mod 201 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:87529847&advType=steamid&Submit - Napisałem dlatego ze nie rozumiem do konca tego bana , jeszcze jak bym jakoś super grał , w skrócie gralem sobie od 2/3 dni ? codziennie w sumie moze po 1/2h? no i dzis jak zawsze wszedlem na serwer gralem parenascie minut i takie cos Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez Inso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) Jest to ban nałożony przez nasz antycheat i raczej wątpię by był on mylny, ale dla Ciebie sprawdzę demko za chwilkę ;d Jak na moje mógł to być błąd. Gracz otrzymuje ub oraz następnym razem (oby nie było) edytuj posty ;d Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez DonSalerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inso 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Wiem, pisałem ze zjem cie. No i czekam na odpowiedz , bo za przeproszeniem tak jak pisałem do cheatera to mi dużo brakuje - Poziom gry . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi