Pawelczak 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Nick: Pawelczak Wycinek z konsoli : Reason: Pomaganie w misjach Ban created: 21-04-2022 19:47 Ban end: 28-04-2022 19:47. Serwer : COD 201lvl Link do bana : https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:160955296&advType=steamid&Submit Uwagi : Dostałem bana dzisiaj za pomaganie w misjach, owszem kolega pomógł mi w misji z mołotowem i perkami, lecz traktuje to jako "nie mocno przesadzona pomoc w misjach". Przed chwilą wskoczył mi również perm ban, gdzie niby przyznałem się do winy ( nic takiego nie miało miejsca) Pozdrawiam i liczę na UB, z góry dzięki 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Otwieram ten temat, bo tutaj doszło jeszcze do perma za Wh(podpowiadanie sobie na ts/dsc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelczak 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 W takim razie czekam na jakieś dowody, ponieważ grałem uczciwie i mam wrażenie, że bana dostałem "dla zasady" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Temat do zamknięcia. Wchodzi na aktywnym Banie na innym koncie. [SourceSleuth] Gracz tatutatutatu ma aktywne blokady na IP Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez Michał Ballack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelczak 0 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 No i co z tego, że wbiłem na innym koncie jak dajecie mi bana z dupy... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Złamałeś regulamin, wbijając na serwer na aktywnym banie i to nie ty decydujesz czy ban był słuszny, czy nie, było czekać na rozpatrzenie twojej prośby o UB, a teraz to już straciłeś szanse o UB z własnej winy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi