Truskawkowy 52 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 (edytowane) Czesc. Z racji tego że wiele osób pisało "Jak stawiasz te lasery" postanowiłem napisać poradnik.A więc zacznijmy od podstaw.Lasermina jest do tego aby ograniczyć dostęp do nas gdy skampimy się na infekcji.Nie wolno jej używać na Nemesis i Surwiwur. Aby zakupić laser trzeba wpisac na say'u /lm i mieć 8 ap Jeśli chcesz używać laser miny potrzebne Ci są 2 bindy.Na stawianie laseru: bind "klawisz" "+setlaser" ------> Przykład bind "p" "+setlaser"Na zdejmowanie laseru: bind "klawisz" "+dellaser" -------> Przykład bind "o" "+dellaser" Polecam zbindowanie sobie róznież np "c" na kupno lm'a. np bind "c" "say /lm"Jeśli zakupiliśmy już lm pojawi się następujący komunikat Gdy najedziemy na scianę celownikiem i naciśniemy "p" pojawi nam się pasek ładowania Tak wygląda postawiony laser(na botach nie ustawiłem laseru i nie widac ) Sciągamy tak samo jak zakładamy.. Najeżdzamy na lm'a i "o".Poradnik robilem w 100%, nie kopiowałem z żadnego forum.Piszę poradnik 1 raz więc prosze o wyrozumiałośc. Mam nadzieję że komuś pomogę.Pozdrawiam Truskawkowy. Edytowane 11 Maja 2013 przez Gumas Poprawione z 7 AP na 8 AP ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Wreszcie ktoś mi to objaśnił Łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Trzeba mieć 8 ap popraw ! Dobry poradnik ,mogę dać lajka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dobry poradnik sam nie wiedzialem jak zdjac mine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi