ReGaS 0 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Nick: ✪ ReGaS Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: COD MOD 201 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=milkyyyy Witajcie. Chciałbym dostać ub, ponieważ minęły już ponad 2 lata od mojego bana permamentnego, dostałem go za cheaty prawdopodobnie na moim innym koncie. Cheatować już nie będę miał zamiaru, przestałem używać jakichkolwiek wspomagaczy, chciałbym po prostu pograć na serwerze i się dobrze bawić na cod modzie. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam ReGaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) No to fajnie że się przyznajesz do czitowania i że używasz/używałeś jakiś wspomagaczy, tylko ty dostałeś bana w 2020r. na 2 kontach 1 za FakeACC, a 2 konto za wbijanie na Aktywnym Banie więc sam napisałeś że to były czity to takie xD . I jak piszesz odwołanie po takim czasie to się dostosuj to wzoru który masz podany tutaj w komentarzu ----> @ ReGaS Edytowane 17 Maja 2022 przez Mahesvara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReGaS 0 Opublikowano 17 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Nie pamiętałem o FakeACC, było to ponad 2 lata temu XD. To napisać jeszcze raz czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 (edytowane) 3 godziny temu, ReGaS napisał: Nie pamiętałem o FakeACC, było to ponad 2 lata temu XD. To napisać jeszcze raz czy jak? Edytuj post. A co do bana, to jestem za tym, aby odbanować, każdy popełniał jakieś błędy w swoim życiu. Ważne, że się przyznał i przeprosił. Dodatkowo minęły dwa lata, a to kupa czasu... Tak czy siak ostateczna decyzja niestety nie zależy odemnie. Edit: @ ReGaSTrzy kropki po prawej stronie posta i opcja edytuj. Edit2: zmieniam zdanie, masz tyle blokad, że nie ma szans, aby don dal ci ub XD Edytowane 17 Maja 2022 przez Nyuu Pomoc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Edytować już nie edytujesz Dodaj tutaj nowy post z odpowiednim wzorem, albo napisz nowy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi