Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 1.Twój Nick: Siwy 2.Nick admina/gracza który zawinił: Tequila Bum Bum 3.Admin/Gracz : ADM 4. OGÓLNIE 5. OGÓLNIE 6. OGÓLNIE - Admin nie zna regulaminu swojego serwa na którym ma adma (COD MOD) - Admin nie wie za co są bany i na ile. - Admin straszy innych użytkowników (forum) że stracą swoje rangi + ban na forum. - Rzadko na serwie + olewa czitów, dużo razy widziałem jak tequila gra a czity biegają. (36 banów, z czego 19 permów, http://myndos.unixstorm.org/45/search.php) - 1.5h na forum ładnie admin, brak aktywności w dziale swojego serwa na którym ma adma. Jeśli macie inne zarzuty na tego adma, pisać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Jestem jak najbardziej za odebraniem admina temu kolesiowi Straszył mnie , że strace ub team i dostane bany na forum i srw. od -_- bo na facebooku z nim gada Wcale nie aktywny na forum Dużo by pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Co do tego bana za reklamy to zaraz po tym dymie ten rasta dalej reklamowal a z tym ze olewa czitow to prawda nieraz siedzi kilka admow teqila the end ja to tylko ja sprawdzam a oni graja,........ tak sie konczy rozdawanie admow wuwunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dołączam się do skargi Siwego. Jestem za odebraniem mu admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja tylko napiszę jedno Co do straszenia poproszę dowód Na serwerze jest 4, jeśli chodzi o godziny. A co do banów to zgadza się, rzadko daje bany. Nie będę tutaj pisał nic wiecej bo tam nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila :* Bum*Bum 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Okk Po.1 czytałem regulamin wiem co i jak Po.2 nie groże nikomu prosze o dowód :// Po.3 gram na serwie naj wiecej ze wszystkich adminów oprucz the enda bo razem z nim dużo siedze Po.4 prosze ogarnąć snajperak daje gosciowi ub za reklame :/ to totalny ogarr .Po.5 prosze ogarnąć admina wilku bo on nic na serwie nie robi the end potwierdzi tez wkur... nie na niegoo :/// dziekuję z tej strony TeQuila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Tequila, skarga dotyczy CIEBIE ! a nie innych adminów, czy UB support ! Jeżeli coś masz do nich (adminów/UB support) to zapraszam pisać skargi. Do twojego czasu na serwie, nie kituj że tak najwięcej siedzisz na serwerze bo to nie prawda. To co miałem napisać, napisałem. Tyle ode mnie. @ Na forum jesteś 15 dni, wątpię że na serwerze więcej. I jeszcze miesiąc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila :* Bum*Bum 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Siwy co do siedzienia na serwie to żadnego dnia nie opuściłem od kąd co gram na tym cs-classic.pl a już gram ponad miecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Reset amxbans zobaczymy teraz.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [COD] Cs-Classic.pl [45001] | Pukawka.pl → ProCodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi