TeQuila :* Bum*Bum 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 1.Twój Nick: TeQuila Bum*Bum2.Nick admina/gracza który zawinił:Wilku3.Admin/Gracz :Admin6.Opis sytuacji: Nie robi nic na servie co go widze na serwerze to gra :/ to bez przesady a co do skargi mojej co się wypowiedział to rozwala mnie ja nic nie robie to włąśnie ty nic nie robić nie widziałem już dawno na amx ban twojego żadnego bana dziekuję prosze coś z tym zrobić ... TeQuila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 A gdzie 4/5 pkt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Chłopie, był chyba reset amx bans jak dobrze pamiętasz.. Ja nic nie mam do zarzucenia adminowi: WilkuZmC, swoje obowiązki dobrze wypełnia, nie tak jak ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Tequila jest dobrym adminem co na servie jestem to zawsze ogarnie wilkowi tez niemam nic do zarzucenia obowiązki swoje wykonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Reset amxbans. Zobaczymy teraz.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [COD] Cs-Classic.pl [45001] | Pukawka.pl → ProCodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi