Spierdalaj>ToMnieGon 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 1.Twój Nick:Toffee 2.Nick admina/gracza który zawinił: WilkuZmC 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: --- 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): tequila the end , ja , i inni 6.Opis sytuacji:Wilku nic nie robi moze raz go widzialem od resetu servera w kwietniu to bylo wczoraj , moze dal 2 bany za mikro i 2 osoby sprawdzil i o to chodzi ze on nic nie robi i sobie olewa adma , jeszcze na innych adminow ktorzy bardzo dobrze wykonuja swoje zadania sklada skargi / wulgi ze maja ruszyc dupe a nie tylko grac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 I który cię zmusił do tego ? Tequila ta ? Bo jak inaczej. Ty toffi w przeciwieństwie do wilka, bardzo bardzo mało na serwie jesteś, więc nie wyskakuj z tekstami że "mało gra" Robi dużo, a jeśli na serwerze jest 2 czy + adminów to przecież nie musi on sprawdzać graczy, tylko inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Potwierdzam .Malo go widze na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 a teraz cos od siebie popieram ta skarge ze to jest prawda ze on caly czas gra i nic nie robi i jeszcze mnie to wciąga ze teqila ze my nic nie robimy jak ja prawie caly czas siedze na spectcie ktos pisze na u@ to ja odrazu sprawdza. a wlku bez urazy on ma wszystko to w dupie. potwiedzi polowa serwera ze wilku nic nie ogarnia a teqila i ja najwiecej robimy na tym serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dokładnie tak jak siwy nie lubie tej tequili Zmusza innych ^^ Żaden ! gracz z 1 (tym) postem by sam tego nie zrobił ^^ śmieszni jesteście Wilku to jeden z najlepszych adminow i nie zmienie zdania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 siwy ty lepiej sie nie odrzywaj bo ja jestem caly czas na serwie i go teraz caly czas widze na serwie i ty lepiej sie nie odrzywaj bo ty nie siedzisz na serwie tyle co ja i wiem,m ktorzy gracze najwiecej graja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila :* Bum*Bum 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Haha ja namawiam tak wszystko na mnie połowe serwa potwierdzi że nie siedzi na serwie .... :/// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The End 4 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 snajpercio nastepny jestes taki dobry nikt nikogo nie zmuszal bo tofi widzi kto najwiecej robi ty tez sie nie odrzywaj bo tez cie nie widze na serwie pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spierdalaj>ToMnieGon 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 I który cię zmusił do tego ? Tequila ta ? Bo jak inaczej. Ty toffi w przeciwieństwie do wilka, bardzo bardzo mało na serwie jesteś, więc nie wyskakuj z tekstami że "mało gra" Robi dużo, a jeśli na serwerze jest 2 czy + adminów to przecież nie musi on sprawdzać graczy, tylko inni. chyba cie pojebalo dziewczynko , ja gram codziennie po 10 h a wilka raz widzialem od resetu w kwietniu -.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-One Loser 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ja sie nie bd wtracał nie wiem o co chodz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spierdalaj>ToMnieGon 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Siwy , ty mowisz ze wilku tyle gra . Zobacz na the enda , tequile , ile oni graja , tu masz wycinek z game tracker WilkuZmC 732 18.22 WilkuZmC time played 18.22 ( nie mam pojecia gdzie on to nabil ) a ja ? Toffee 757 21.68 Toffee time played 21.68 i gdzie tu masz roznice ? normalny gracz ktory chodzi do szkoly gra wiecej od adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dobra,teraz coś od TaQ'a. Popieram skargę na Wilka,może i jest sporo na serwerze,nie wiem,nie gram tak często jak Tequilla czy The End,ale w miarę często Go widzę. Co z tego,że jest na serwie skoro nie wykonuje w najmniejszym stopniu swoich obowiązków!? Przykład,dzisiaj,mapka assault, piszę do wilka na u@ -" Wilku Kanibal(gracz z wh) ma wh" ,mija mapka,potem bodajże de dust2, pod koniec dosta dopiero... wchodzi The End i looka Gościa,piszę mu,bo wilku oczywiście mnie olał,że ten koleś ma wh. Dostaje screeny. Jestem święcie przekonany,że miał wh. Ale wróćmy do tematu. O wilku już się wypowiedziałem,moim zdaniem nie powinien mieć adma. The End spędza chyba najwięcej czasu na serwie,ma ochotę pograć,ale w przeciwieństwie do Wilka,schodzi bardzo bardzo często na specta i patrzy i ew. banuje. To jest właśnie sens tego stanowiska,kiedy się go wypełnia w 100%,tak jak End. Co do Tequilli,szczerze nie znam Go zbyt długo. Ale wystarczająco,żeby powiedzieć,że jest lepszym adminem od Wilka,też schodzi na specta i patrzy P.S. Nigdy jeszcze nie widziałem Wilka na spectie,jeśli już banuje to z gry(nie sprawdza),tak być nie powinno! To Tyle,Pozdrawiam TaQ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spierdalaj>ToMnieGon 0 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Dobra,teraz coś od TaQ'a. Popieram skargę na Wilka,może i jest sporo na serwerze,nie wiem,nie gram tak często jak Tequilla czy The End,ale w miarę często Go widzę. Co z tego,że jest na serwie skoro nie wykonuje w najmniejszym stopniu swoich obowiązków!? Przykład,dzisiaj,mapka assault, piszę do wilka na u@ -" Wilku Kanibal(gracz z wh) ma wh" ,mija mapka,potem bodajże de dust2, pod koniec dosta dopiero... wchodzi The End i looka Gościa,piszę mu,bo wilku oczywiście mnie olał,że ten koleś ma wh. Dostaje screeny. Jestem święcie przekonany,że miał wh. Ale wróćmy do tematu. O wilku już się wypowiedziałem,moim zdaniem nie powinien mieć adma. The End spędza chyba najwięcej czasu na serwie,ma ochotę pograć,ale w przeciwieństwie do Wilka,schodzi bardzo bardzo często na specta i patrzy i ew. banuje. To jest właśnie sens tego stanowiska,kiedy się go wypełnia w 100%,tak jak End. Co do Tequilli,szczerze nie znam Go zbyt długo. Ale wystarczająco,żeby powiedzieć,że jest lepszym adminem od Wilka,też schodzi na specta i patrzy P.S. Nigdy jeszcze nie widziałem Wilka na spectie,jeśli już banuje to z gry(nie sprawdza),tak być nie powinno! To Tyle,Pozdrawiam TaQ! Popieram , ja go tylko wczoraj raz na spect widzialem , zawsze banuje z gry nawet nwm czy ss robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Chłopie przeginasz, otrzymujesz warna. Temat zamykam, czekamy na wypowiedzenie się H@.@ Admin WilkuZmC zgłosił nieobecność. Mniej jest na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [COD] Cs-Classic.pl [45001] | Pukawka.pl → ProCodSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi