Tomek. 15 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 1. Twój Nick Tomek ® [CSC] 2. Kto zawinił? (admin/gracz) opiekun 3. Nick oskarżonego Michał Ballack 4. Steam_ID tego gracza wszyscy mają 5. Data i godzina zdarzenia 20.07.2022 około 18:25 6. Mapa de_westcoast_go 7. Opis sytuacji: Opiekun uważa, że oślepienie z klasy Szeregowy Tito i oślepienie w misji to dwa różne oślepienia, gdyż jak stwierdził (tutaj pozwolę sobie użyć małej parafrazy) oślepienie w klasie Szeregowy Tito nie jest oślepieniem tylko zamazaniem ekranu, pobrudzeniem, tudzież pomalowaniem okularów przez co owo zamazanie (czyt. oślepienie) nie zalicza się do misji. W moim uznaniu zawsze jakaś klasa ułatwiała zrobienie misji i uważam, że w tym przypadku też tak powinno być. Po zgłoszeniu tej sprawy na serwerze opiekun uciekł na specta zamiast ze mną wyjaśnić zaistniałą sytuację. Liczę na rozwiązanie tego problemu, gdyż niektórzy gracze na czacie głosowym też byli tego zdania iż oślepienie=oślepienie, a nie jak w przypadku słowa na przykład ,,zamek" ma wiele znaczeń. Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej skargi 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie) dużo jest graczy plus /misje i /klasy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Ok, po pierwsze to pisanie skargi wymaga złamania przez drugą osobę regulaminu czego nie było, ponieważ moje pójście na AFK było nie związane z naszą rozmową o tym oślepieniu. Po drugie tłumaczyłem ci, że się nie nalicza to oślepienie do misji, ponieważ jest ono inaczej wykonane, co nawet widać po jego kolorze. Dodam też, że gracze mówili ci, żebyś napisał na forum propozycje żeby i to i to oślepienie naliczało się do misji, jednak ty wolałeś napisać bezpodstawną skargę. Dodatkowo nie ruszam tego posta i czekam na wypowiedzenie się @ Nyuu i @ -_- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek. 15 Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Właśnie pytałem się gdzie mam to napisać i mówili tutaj. Aczkolwiek można to uznać jako propozycję zmian czy coś i przenieść. Mogę dostać warna za zły dział, jednak naprawdę miałem dobre zamiary. Jednak chciałem poruszyć problem i po prostu uważam, że skoro to tak ma działać to warto po prostu to jakoś rozróżnić tekstowo, żeby nie wprowadzać ludzi w błąd. Dodatkowo uważam, że sugestia gdzie o tym napisać mogłaby paść. Mam świadomość, że robię gówno burze, ale chciałbym, żeby informacje były jasne i klarowne dla dobra ogółu Edytowane 2 Lipca 2022 przez Tomek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 2 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Ja nawet nie wiem, gdzie tutaj jest powód do składania skargi. Zamiast pisać skargę to zalecam być cierpliwym i wysłuchać co ma opiekun do powiedzenia jak wróci z AFK. Człowiek nie jest robotem, aby siedzieć przed ekranem cały czas. Skarga jest bezpodstawna więc leci do zamknięcia. Edytowane 2 Lipca 2022 przez Nyuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 3 godziny temu, Tomek. napisał: oślepienie w misji to dwa różne oślepienia, gdyż jak stwierdził (tutaj pozwolę sobie użyć małej parafrazy) oślepienie w klasie Szeregowy Tito nie jest oślepieniem tylko zamazaniem ekranu Tak, to prawda 3 godziny temu, Tomek. napisał: W moim uznaniu zawsze jakaś klasa ułatwiała zrobienie misji i uważam, że w tym przypadku też tak powinno być Słuszna uwaga, lecz po stworzeniu misji nie otrzymałem żadnych uwag do niej. Przygotowałem już pod to update i zobaczymy co z tego wyniknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi