Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 1. Serwer: BF2 2. Nick: dziku3. Imię: Dawid4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Oj pare dni.9. Opisać siebie: Mily, pomocny, z duza iloscia wolnego czasu.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Po pierwsze mam duzo czasu takze ogarne dwa serwery, po drugie mam doswiadczenie w wykrywaniu czitow 11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; sh/aim-perm, wh-ssy -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzezenie, kick lub ban na 5min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzezenie, kick lub ban na 5 min13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 TAKKK !! dziku ogarnia ffa to tego bez problemu ogarnie Wymagania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Famas 114 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Pograj na serwerze i dopiero złóż bo nawet Cię tam nie było Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 NIE Pograj na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 ja bylbym na Tak.. Teraz nawet jakis cziter siedzi -.- Admini się przydadzą.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 jestem na tak -wymagania są tylko więcej graj na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 godziny na serwie :/ Ale ogarniasz FFa to ten serw też ogarniesz.TAK- wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Ogarnij FFAJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.pl → BF2Podania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi