Skocz do zawartości

Propozycje klas oraz zmiany w klasach

DZiMi

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycje nowych klas

Nazwa: Szturmowiec
Opis: Posiada wbudowany nanopancerz, co 2/3 wystrzelony pocisk z M4A1-s zadaje 1.2/1.4 dmg więcej, a po użyciu umięjetności natychmiastowo przeładowywuje wszystkie posiadane bronie od 100 lvl może użyć 2 razy na rundę raz co 10 sekund.
Bronie: M4A1-s|Deagle
Statystyki: HP:20 | INT:-10 | WYT:20 | KON:0
Typ: Premium

Nazwa: Cień
Opis: Na nożu całkowicie niewidzialny (Zablokowana możliwość atakowania nożem na PPM lub zablokowany perk nóż komandosa), Posiada Double jump, Pierwszy jak i ostatni strzał z pełnego magazynku Revolvera zadaje 1.3/1.5 dmg więcej
Bronie: R8 Revolver|TaGrenade
Statystyki: HP:10 | INT:0 | WYT:0 | KON:30
Typ: Premium

Nazwa: Chemik
Opis: Posiada Dynio Smoke, ma 1/7-1/8 (od 75lvl 1/6-1/7) na oznaczenie wroga strzałem z broni, który po kilku sekundach wybucha rozpylając chmurę każdy przeciwnik, który znajduje się obok wybuchu zostaje otruty (dmg +inteligencja) lub niewielka chmura po wybuchu unosi się kilka sekund w miejscu, każdy przeciwnik który w nią wejdzie zostaje otruty
Bronie: PP-Bizon|Elite|DynioSmoke
Statystyki: HP:10 | INT:20 | WYT:10 | KON:0
Typ: Zwykła lub Premium

Propozycje zmian w klasach

Nazwa klasy: Szeregowy Tito
Sugerowane Zmiany: Z racji tego, że jest mało grywalną klasą i potrzebuje buffów, proponowałbym o dodanie podczas kucania z nożem (leczenia) zmniejszoną widoczność o 50%, aby w sytuacjach krytycznych nie był aż tak łatwym celem.

Nazwa klasy: Elitarny Snajper (Premium) i Snajper
Sugerowane Zmiany: Są to klasy, które aktualnie zdecydowanie dominują na serwerze i proponowałbym je delikatnie osłabić. Nerf owych klas polegałby na zwiększeniu o 20/25% czasu przeładowywania, wyciągania oraz resetowania po oddanym strzale z AWP.

(SKOPIOWANE Z NOTATNIKA)

Edytowane przez DZiMi
  • Like 1
  • Haha 1
  • Zmieszany 1

• 2 tygodnie później...

W sumie nie podoba mi się żadna z powyższych klas. Najbliżej mi do cienia. Ale wolę inną wersję i bez rewolweru. Którą zresztą zaproponowałem w swoich propozycjach.

Co do zmian w Tito nie mam zdania. Co do snajperów nie powiedziałbym że są za silni. 

• Like 1

• 1 miesiąc temu...
  • Sticzu zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności