Kelul 55 Opublikowano 15 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2022 Poprawa jakości serwera: Chodzi o mape Lake gdzie grając sniperem można bezpośrednio po rozpoczęciu rundy zabić enemy po drugiej stronie mapy przeciwnik tak na prawdę nawet nie zdarzy się ruszyć po freezetime. Proponowałbym aby tego zabronić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 @ Michał Ballack@ Nyuu potwierdźcie mi to + podrzućcie link do mapy, to zablokujemy tę opcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 yup, to prawda. A co do mapy to nie wiem czy to jest oryginalna wersja czy przerobiona. Ale podajże to jest cs_lake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=125440557&searchtext=lake ciężko może być zablokować tam coś jak ta mapa jest praktycznie całą otwarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Ballack 244 Opublikowano 16 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2022 Właśnie kiedyś myślałem nad jej wyrzuceniem z tego powodu i chyba trzeba będzie to zrobić jak znów pojawia się problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Mapa została usunięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi