True Friend Jacek 0 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Nick: True Friend Jacek Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: obraza Ban created: 21-07-2022 16:15 Ban end: 22-07-2022 00:35. Serwer:COD Link do bana doszlo do jakiegos nieporozumienia bo gosc zapytal dlaczego siedze cicho i odpowiedzialem ze siedze cicho bo opiekuje sie swoja stara i dostalem bana wtf 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
True Friend Jacek 0 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 przydało by się jakieś zadośćuczynienie bo nie po to kupuje vipa żeby siedzieć teraz na banie 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 25 minut temu, True Friend Jacek napisał: odpowiedzialem ze siedze cicho bo opiekuje sie swoja stara i dostalem bana wtf Ale swoją czy jego, bo to zasadnicza różnica 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
True Friend Jacek 0 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 no swoją. mam chorą mamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 904 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Dostałeś ostrzeżenia, bo od mapy http://414339.node44.pukawka.pl/dem-workshop_2176132332_de_aztec_4mc-1658410763-1658412353.zip zacząłeś jechać ludziom po rodzicach a na next mapie dalej to robiłeś więc dostałeś bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
True Friend Jacek 0 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 ale ty wgle pomyliłeś mnie z innym gościem na serwerze nawet tego demka z mapy aztec nie obejrzałeś i nie dostałem żadnego upomnienia tylko z bomby dostałem bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
True Friend Jacek 0 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) nikomu na aztecu niczego złego nie powiedziałem a na następnej mapie dostałem bana bo powiedziałem że opiekuje się swoją mamą XDD nieźle to za co miałem dostać te upomnienie? Edytowane 21 Lipca 2022 przez True Friend Jacek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Dobra więc obejrzałem demko Po pierwsze dostałeś upomnienie od mahesa na aztecu po czym nawet nie poprawiłeś swojego zachowania. Po drugie nie zmyślaj, że mówiłeś o swojej mamie skoro mamy demka i WYRAŹNIE słychać, że mówisz "twojej", a nie "swojej". Po trzecie posiadanie VIPA nie zwalnia cię z przestrzegania regulaminu. Ban nadany słusznie i nie zostanie zdjęty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
True Friend Jacek 0 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 no chodziło mi o swoją nie wiem może się przejęzyczyłem po co bym miał tak powiedzieć swojemu koledze? na demku z azteca też wyraźnie słuchać jak gość mi mówi że z pięcioma kolegami będzie gwałcił mi matkę i pluł jej do mordy i jakoś nie dostał ostrzeżenia XD to co są równi i równiejsi czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) 8 minut temu, True Friend Jacek napisał: no chodziło mi o swoją nie wiem może się przejęzyczyłem po co bym miał tak powiedzieć swojemu koledze? Przejęzyczyłeś się paręnaście razy z rzędu? 8 minut temu, True Friend Jacek napisał: na demku z azteca też wyraźnie słuchać jak gość mi mówi że z pięcioma kolegami będzie gwałcił mi matkę i pluł jej do mordy i jakoś nie dostał ostrzeżenia XD to co są równi i równiejsi czy jak? Chodziło o bombelka i on TEŻ dostał ostrzeżenie. Edytowane 21 Lipca 2022 przez Nyuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
True Friend Jacek 0 Opublikowano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 no jak paręnaście razy jak raz była taka sytuacja a w innych to odpowiadałem oponentom według mnie ban mocno przesadzony bo nikomu nie przeszkadzały nasze uszczypliwe teksty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Nie bardzo rozumiem dlaczego ciągnięcie ten tematu w tym dziale. Powinno być to napisane w dziale serwera a dokładniej to w skargach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi