DontReportMePlease 0 Opublikowano 23 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Nick: DontReportMePlease [CSC] Wycinek z konsoli(bez IP)*: Serwer: COD Link do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:530233488&advType=steamid&Submit Także sprawa wygląda następująco. 4 lata temu grałem na serwerze jailbreak gdzie została napisana na mnie skarga po której zostałem permanentnie zbanowany. Minęło dużo czasu od tamtej sytuacji i jestem aktualnie lepszym człowiekiem jak i graczem. Byłem miły dla każdego na serwerze i od początku gdy wszedłem na serwer nikt nie miał do mnie problemu o moje zachowanie w stosunku do innych graczy. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, gdyż bardzo mi zależy na graniu na właśnie tym serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Bana otrzymałeś niedawno, więc musisz najpierw swoje odczekać Zgłoś się za 2 tygodnie i zobaczymy co powiedzą Opiekuni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi