MAUPISZON 90 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 1. Proponuje usuniecie mechaniki wplacanie punktow do klanu , powinny dodawac sie automatycznie do skarbca. Zablokuje to wbijanie pk na boku ( zakładam klan tylko po to żeby wbić punkty i przenieść je do innego ) ta mechanika jest tragiczna powoduje ze pod koniec edycji nie ma rywalizacji między klanami jest jeden najmocniejszy 2 średnie a reszta jest z do bani. 2. Zmiana blokady na wyrzucenie gracza z klanu na 24 H po tym jak gracz wplaci 20 pk // Gdyby 1 nie przeszła Powód jest prosty zapraszam kogoś do klanu a ta osoba nabija sobie punkty po to zeby opuscic klan i wpłacić je do innego jak sie rozbuduje co znowu prowadzi do tego ze dominuje 1 klan 3. Usunięcie PK i zastapienie je monetami Monety stana sie cenniejsze Boost do klasy Złodziej i Mędrzec Ułatwi to start z klanem poniewaz zbieramy je od 1 lvl + misje Ulepszanie klanu stanie sie bardziej kosztowne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rustic 75 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Zamiana pkt klanu na monety rozwaliło by cały system i jestem co do tego na nie... Ale myślałem, żeby za monety zrobić jakieś bonusy czasowe klanie np. +10% więcej pkt na 24h itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Z monetami parę razy próbowaliśmy i wyszło chujowo W dniu 26.07.2022 o 14:57, MAUPISZON napisał: 2. Zmiana blokady na wyrzucenie gracza z klanu na 24 H po tym jak gracz wplaci 20 pk // Gdyby 1 nie przeszła Powód jest prosty zapraszam kogoś do klanu a ta osoba nabija sobie punkty po to zeby opuscic klan i wpłacić je do innego jak sie rozbuduje co znowu prowadzi do tego ze dominuje 1 klan Nie rozumiem tego, bo blokada 24h jest też po to by ograniczyć to dodawanie/usuwanie by nabić szybko poziom klanu Co do reszty, to z tego co pamiętam traci się PK za dane akcje (mogę mylić procenty, bo nie weryfikowałem tego) -50% za wyjście -50% za kick -50% za usunięcie Wtedy można zrobić tak -75% za wyjście -55% za kick -70% za usunięcie Wydaje mi się, że na początku klanów było autododawanei i także się z jakiegoś powodu nie przyjęło, ale tutaj musieliby się wypowiedzieć seniorzy, np: @ Mahesvara @ DonSalerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 (edytowane) W dniu 28.07.2022 o 00:05, -_- napisał: Z monetami parę razy próbowaliśmy i wyszło chujowo Tego nie wiedziałem wiec jeśli tak było to nie monety nie mają sensu. W dniu 28.07.2022 o 00:05, -_- napisał: Wtedy można zrobić tak -75% za wyjście -55% za kick -70% za usunięcie Każda forma osłabienia tego będzie na + edit . Proponuje dodac do klanu "potwierdzenie" przy rozdawaniu statystyk ponieważ 1 missclikiem można zepsuć sobie klan usuniecie dodatkowych pk dla generałow powinni tylko pomagać zarządzac klanem Zapraszam graczy do wypowiedzi Edytowane 4 Sierpnia 2022 przez MAUPISZON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi