Skocz do zawartości

[ANKIETA] Zmniejszenie boost XP VIP

Nyuu

Zmniejszenie XP  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak odbierasz takową zmianę?

Rekomendowane odpowiedzi

No siema,

Mamy dla was kolejną ankietę, ale tym razem będzie ona dotyczyć zmieniejszenia XP VIPa. Jak już wiecie w ostatnim czasie doszło do przebudowy tabeli XP i wciąż uważamy, że aktualny XP jest za duży. Będzie to zmieniejszenie z 2x do 1.5x oczywiście wszystko może ulec zmianie, zresztą po to pytamy was o opinię:)

WAŻNE

To jest ankieta poglądową, a nie decyzyjna. Pytamy w niej o waszą OPINIE na ten temat. 

• Like 1

• -_- zmienił(a) tytuł na [ANKIETA] Zmniejszenie boost XP VIP

Kurcze, nie wydaje sie wam ze takie zabieranie dodatkow VIP`om obnizy dochody? Zmiana bez sensu wg mnie.

Dodatkowo, fajnie jakby ludzie argumentowali glosowanie, bo beda glosowac po zlosci " NERF I CH** BO JA WIPA NI MOM"

• Like 2
  • Dziękuję 1

49 minut temu, set1337 napisał:

Dodatkowo, fajnie jakby ludzie argumentowali glosowanie, bo beda glosowac po zlosci " NERF I CH** BO JA WIPA NI MOM"

To nie jest ankieta typu decyzyjna, że jak będzie większość to znerfimy. Ankieta jest po to, aby usłyszeć waszą opinie na ten temat. Czytaj proszę to co jest napisane w temacie.

• Like 1

Ja również jestem zdania takiego, że obniżenie expa wpłynie negatywnie, widzę to np po sobie, grywam głównie wieczorami bo wcześniej wiadomo praca po pracy coś w domu pasuje pomóc rodzina itp a jak się gra tylko wieczorami to z tym expem z Vipa idzie w miarę jeszcze nadgonić ten lvl co się traci przez cały dzień. Po za tym przypuszczam, że spora częśc ludzi kupiła Vipa nie dla slota a właśnie z powodu zwiększonego expa.

• Like 1
  • Dziękuję 1

• Właściciel
2 godziny temu, BensoN napisał:

Kupujesz Vipa dla xp a tu chcą zmniejszyc bonus. Jak dla mnie 1.7x byłoby odpowiednie 

No tak, dlatego też tworzymy tę ankietę by sprawdzić jakie jest zdanie graczy na ten temat

2 godziny temu, set1337 napisał:

Kurcze, nie wydaje sie wam ze takie zabieranie dodatkow VIP`om obnizy dochody? Zmiana bez sensu wg mnie.

To prawda, ale też nie możemy skupiać się tylko na dochodach. Fajnie by było gdyby udało nam się osiągnąć w miarę fajny balans w xp, który nadal uważam za niedoskonały i stąd też taki temat. Dodam jeszcze, że chodzi o zmniejszenie boost, a nie jego usunięcie, a to dwie różne rzeczy + pamiętaj, że to ankieta poglądowa. Tu nie chodzi oto by na tej podstawie podjąć od razu jakieś kroki, ale by sprawdzić jakie zdanie na ten temat majągracze

Godzinę temu, Kelul napisał:

Ja również jestem zdania takiego, że obniżenie expa wpłynie negatywnie, widzę to np po sobie, grywam głównie wieczorami bo wcześniej wiadomo praca po pracy coś w domu pasuje pomóc rodzina itp a jak się gra tylko wieczorami to z tym expem z Vipa idzie w miarę jeszcze nadgonić ten lvl co się traci przez cały dzień. Po za tym przypuszczam, że spora częśc ludzi kupiła Vipa nie dla slota a właśnie z powodu zwiększonego expa.

Dobrze, czyli Twoim zdaniem na pewno jest to kluczowe dla graczy, którzy chcą nadganiać, niekoniecznie mając aż tak dużo czasu na grę. Dzięki

• Like 1

• -_- odpiął/ęła ten temat
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności