FX_Podejrzany 4 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Nick: FX_Podejrzany [CSC]Wycinek z konsoli(bez IP)*: Reason: Cheaty wh/aimlock Ban created: 02-08-2022 19:31 Ban end: permanent. Disconnect: You have been banned by this server! Check forum https://forum.cs-classic.pl/!Serwer: CODMODLink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:101082545&advType=steamid&Submit 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 @ Józek obor. Zapraszam do rozpisania dema na które masz 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Józek obor. 8 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Witam prosze bardzo rozpiske bazar 2022-08-01 01:47 13:30 dziwny skok celownika 14;25 widać bo 2 zabójstwach jak celownik ustawia się dziwnie na klatkę 19:40 podobny przypadek jak ww. 20:56 wjazd na mida i strzelanie prosto w głowe w asasyna ktory ma niewidzialnosc wlaczona 22:00 celownik dziwnie skacze do głowy i kolejny kill to samo Mysle ze znajdzie sie tego wiecej ale po takich akcjach mozna sporo wywnioskowac Życzę miłego wieczorki,pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FX_Podejrzany 4 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 13:30 normalne 2 zabójstwa / skok celownika to po prostu ruch i jak patrzę na xrayu to ten skok jest na nikogo 14:25 normalne 2 zabójstwa / widać cień graczy / 1 zabójstwo słyszałem i widziałem jego cień to zpeekowałem go/ 2 zabójstwo to było słychać jak typ skacze i zmissował shot z awp to go zrepeekowałem 19:40 strzela typ do mojego / widzę na mapie gdzie jest / zrepeekowałem go żeby zrefragować 20:56 bez włączonego xraya widać poświatę , nawet na demku widać reszta to już flick 22:00 nie przeskakuje mi celownik na głowę tylko strzelam burstami i flickuje , potem zmissowałem full auto w komandosa, a potem siadł peek -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Co do celownika, trzymam go przez wszystkie gry jakie gram na poziomie heada jak peekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Po obejrzeniu demka stwierdzam że gracz jest czysty a na przyszłości @ Józek obor. 2 godziny temu, Józek obor. napisał: Mysle ze znajdzie sie tego wiecej ale po takich akcjach mozna sporo wywnioskowac Skoro myślisz że znajdzie się tego więcej to po prostu to znajdź i wypisz by mieć pewność w tym że gracz używa wspomagaczy ;d @ FX_Podejrzany Tak jak Ci pisałem na pw wiesz jak wygląda sytuacja ;d 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi