puF. 12 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) Nazwa perku:List Partyzanta Opis:Oznacza na początku rundy 1/2/3 przeciwników (w zależności od ilości osób na serwerze) za zabójstwo +300 exp i +50% hp. Nazwa perku:Kolczuga Opis:Niewrażliwy na podpalenie i zatrucie. Nazwa perku:Szybki Ben Opis:50% szybsze przeładowanie broni natomiast traci 25 wytrzymałości lub kondycji. Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez puF. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knight 4 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Te 50% +hp troche imo op z 15-20 powinno być max moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelul 55 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 2 godziny temu, puF. napisał: Nazwa perku:Noktowizor Opis:Widzi wszystkie niewidzialne postacie. Jeżeli chodzi nie tylko o nanosuit ale że normalnie będzie widział komandosów i pelerynke to bardzo ciekawy perk, jak najbardziej jestem za. Nazwa perku:List Partyzanta Opis:Oznacza na początku rundy 1/2/3 przeciwników (w zależności od ilości osób na serwerze) za zabójstwo +300 exp i +50% hp. Jak ma działać to oznaczenie? będzie podświetlony przez całą runde? Jeżeli tak to moim zdaniem za silne w dodatku że będzie jeszcze zwracać 50% punktów życia. Mogłoby być ale oznaczenie trwać 3-4 sek no i wtedy mogłoby zwracać 30-40%hp. Nazwa perku:Kolczuga Opis:Niewrażliwy na podpalenie i zatrucie. Jak najbardziej na + Nazwa perku:Szybki Ben Opis:50% szybsze przeładowanie broni natomiast traci 25 wytrzymałości lub kondycji. Ja bym dał to 50% szybsze przeładowanie nawet bez utraty tej wytrzymki i kondycji. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoker 116 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 ten noktowizor dziwnie znajomy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puF. 12 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 6 minut temu, MDD napisał: ten noktowizor dziwnie znajomy XD Teraz zauważyłem, że napisałem coś podobnego. W takim razie usuwam z moich propozycji, wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoker 116 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) Teraz, puF. napisał: Teraz zauważyłem, że napisałem coś podobnego. W takim razie usuwam z moich propozycji, wybacz nie no spoko po co smieje sie tylko xD chodzi tylko o to zeby dodali perk to mi to nie przeszkadza Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez MDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Perk Szybki Ben pojawi się na serwerze, Dziękuje za propozycje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyuu 190 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi